Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Agybékén

 2010.01.12. 20:02

 

Ismét rohamom volt. A gondolatok keresztbe kasul. Vadul egymásnak estek a tekervények, szopatják tudatfos énem. Rengeteg dolog futott át egyszerre a fejemen. Sérült zsidókkal teli sebes vonat 60 km/h-val, egy disznót szállító piros ifa melyet Hilári Clinton vezetett meztelenül épphogy elkerülték egymást. Nem tettem semmit. Jöttek. Kurvaanyukat megijedtem. Megint elkapott a hányinger, a testemből folyamatosan áramló bélflóra esszenciák eredménye káosz, mint a köd leple úgy borítják be s homályosítják az értelmet. Könyvet kéne fogalmaznom. Egy elmebeteg zsidó toroktusáját az élet nevű giga fasszal. De ez az ingerültség. Elkap a hév és kibelezhetnékem támad, nyugdíjast aprító lincshangulat. Ezek lefognak darálni ember!!!
 
Majd nyugalom és halálfélelem, rettegés. Sötét, unicumos izzadtság cseppek formájában ül meg a béke sápadt, élettelen bőrömön. Bőknek a gondolatok. Basznád meg őket. Újabb roham és traktorok és a kurvaisten is csatlakozott a globális parasztkodáshoz. Szánccsá Barbi! Nem lesz vége. Mond ki a varázsszót és minden eltűnik. Mond ki te geciszemét fasz. És ezzel vége. Mond ki, vagy szenvedj tovább!!!!
 
Xanax.
 
 
Kire haragszol? Honnan ez az indulat? Miért vonz a seggbekúrás?
 
 

 

Címkék: agymorzsák kitöréses

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr121667473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása