Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Kurva dark orbittal is tele van a faszom. Eladó egyébként a karakterem, 15ezer HUF. Kéne munka, de a faszom sem akar cigánymelót, pláne nem egy Tescóba. Nagyjából semmihez sem értek, kivéve a pöcsfejéshez és a sunanyalihoz. Pornó? Kizárt, testem csoffadt, pöcsöm gyermeteg, max talán egy bizarr törpés ázsiai tinit baszó szürreális művészporesz jöhetne számításba. Addig is marad az orbit és pornhub. Szánalmas. Hiába nem mindenkinek jön be az élet. A tehetség szorgalom nélkül mit sem ér. Nem hibáztatok senkit, ez így sikerült baszki. A Mercédesznél is van hibás modell… Szóval ennyi. Nekem nem jött be. Elmegyek Afrikába misszionáriusnak. De utálom a meleget, és a napot. Esetleg északi sark, hólapátolás. Katonának szívesen mennék, csak hát a testem miatt nem vennének fel. Maffia? Egy hörcsögöt sem bírnék megölni. Lopni? Túl béna vagyok és nyúlfaszú. Sosem ütöttem még meg embert, de kutyát már igen.
 
Mihez kezdjek vajon? - töpreng a majom.
 
A napok telnek… a pengő pedig napról napra kevesebb. Engem miért nem találnak meg zsírfeka ismerősök zsírfeka állással? Miért születtem nyomorba? Miért basznak Tibetben kecskét? Kérdések, amikre a válasz kevésbé érdekel, mint egy körtefán csüngő stukázó bíbor picsa mikéntje. Nos, ezért vagyok ott ahol... de vajon van lesz-e kiút innen? Jelenleg abban a fázisban vagyok, hogy röhögök mindenen...

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr911599842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása