Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fossáskód

 2009.10.28. 17:50

 

Hello. Az utóbbi pár napban nem volt időm írni, se posztolni. Weblapot szerkesztgetek, nyakig vagyok a HÁTÉEMEL kusza xarában. Ezen felül három napja fosok. Ma felfedeztem, hogy az általam jóízűen elfogyasztott almás piték gecire penészesek voltak. Csak egy igazi buzi faszfej eszik sötétben és nem nézi mit vesz a szájába... Szóval dolgozom, közben fosok, de a tumblerre továbbra is szállítom a minőségi kloákásokat tehát kitartás és ne felejtsétek lefekvés előtt még egyszer kiverni.
 
http://fc05.deviantart.com/fs14/f/2006/353/1/3/Eat_Shit_by_thedaemonspawn.jpg
 
Egy kérdés magamhoz: És nem érezted, hogy valami nem stimmel a pitével Buddy? Őszintén szólva nem, kicsit avas izű volt, de ezt annak tudtam be, hogy a 70 éves öreganyám sütötte.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr441482029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2009.10.30. 16:09:22

a tumbleröshöz

a nemtom hányadik dugás és a nemtom hányadik nő után én már csak az ilyenekre kattanok:

www.vaginarts.com/Gallerier/Haxan%20/image-html/vaginAHx_9.html

pedig 20 éves koromban a blood art se zavart, noha a szaga néha dezilluzionált:

community.livejournal.com/blood_art/104719.html

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.10.31. 14:21:57

Én sem a farkam verem rájuk, csak úgy jó rájuk nézni, kedvcsinálóak. Ez a puncikifestős elég bizarr, nekem a sima vászon jobban fekszik:D

És ha igazi menstruációval festene akkor lenne izgalmas és rögtön hánynék.

A blood art tuti a vámpírok műve!

stopli 2009.10.31. 20:06:14

ha kapnál érte 160 ezer dollárt, nem biztos, h hánynál a menstruációs véres festményeidért, andres serrano, összehugyozott egy jézus képet 10 éve, egy vizelet jézust, kiba nagy botrány lett belőle, de befutott:

en.wikipedia.org/wiki/Andres_Serrano

& van egy vér- és gecisorozata is:

www.brooklynmuseum.org/opencollection/objects/157662/Blood_and_Semen_V

sőt, a metallicával közösen vizelet és marhavér performanszoltak néhányat, na mindegy, itt egy serrano klip, azéééé ideírom, h 18+ FELNŐTT TARTALOM

www.youtube.com/watch?v=QpVm7zKUlv0

ha már a youtubeon nem tartják annak, a faszom se tud eligazodni ebben a fertőben, noha voltaire azt mondja, hogy az egészséges szellem képes oszcillálni a szent és a profán között..

stopli 2009.10.31. 20:52:18

ja még1,
szépek a tumblrörös lányok, kicsit aktfotószerű a képek jórésze, a most utolsókat leszámítva én a valóságban még nem láttam ilyen művészies kinézetű csajokat (az árnyékok-spotok-kontrasztok túl- és alulexponálások &s az olaj stb. rávarázsol egy nemlétező illúziót), kivéve ha szerelmes az ember, mert akkor ugyebár a szerelménél szebb nincs, ha pölö 10 centiről nézzük a kedves szembogarát hosszú percekig súlyosan tudatmódosult állapotban, ami viszont fényképen csöppet sem lenne annyira szexis ;)

(komplex lények a nők, remélem sose fogom megérteni őket..)

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.11.02. 18:29:00

A művészet annyira szelésspektrumú megfoghatatlanság, hogy ha kiverném a farkam meztelenül masnikkal a hajamban és közben egy lábon énekelném a himnuszt tuti felfedeznének mint művészt. Vagy különböző motívumokat pisálnék a hóba és azt lefotóznák.

Bár tudom Benkőé a faszos téma de azért hátha...

Az igényes puncisképeket gyűjtöm mert muszáj és mert kell a szemnek, szerelemtől függetlenül. Azok a csodás formák, alakok látványa valami olyasmit generál amitől jobb lesz az ember kedve. A szürke hétköznapi munkából egy kerek csöcs által szinte belerepül az ember a kéjszivárványba. Aztán elmegy a melóhelyi retyóba és ráránt, vagy majd otthon jól megtömi a feleségét, baránőjét.

Talán megállná a helyét az a mondás miszerint a nőt dugni kell nem megérteni.
süti beállítások módosítása