Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Online faszverés

 2009.10.20. 16:44

 

A férfiembernek vannak bizonyos szükségletei. Napközben akár többször is majomcsapdázik (makiverem), hogy megszabaduljon a felesleges mérgétől. Én például másnaposan jobban kívánom a meditációt. Legfőbb ihlet forrás a pornó, azon belül is az utóbbi időben gombamód elszaporodó pornómegosztó oldalak. A pornotube, a youporn, a pornhub, vagy éppen a redtube. Kellenek, szükségünk van rájuk.
 
"Mindenki veri a faszát, mi csak ez alá adjuk a lovat"
 
Már kinőttünk a felnőtt újságba verés korszakból. Az uncsi, nekünk mozgó részletek kellenek, a pár perces ejakulálás katalizátorok, azok a részletek amire a legszívesebben spriccelünk. Ez mindenkinél más, belső perverziónkból, fétiseinkből merítkezik. Nálam ez a hátulról történő behatolás seggbekúrással fűszerezve, vagy az óriási négerfasz kontra ázsiaipunci. (Az utóbbi időben rámentem a lezbire és a masztizó puncikra)

Elindítjuk a kívánt ihlet forrást, rátapadunk a TFT-re, gatya le, répa ki, zsepi a balkézhez közel, jobbal pedig megkezdjük a cerkapolírt. Vagy te bal kézzel vered ki? Érdekeses módon én bal kezes vagyok, mégis a suta jobbra bízom a kézitusát.
 
Sokan maszturbálunk msnezés közben. Ez egyáltalán nem gáz. Sőt, miközben vered és villog alul, mert írtak még meg is nézed (miközben továbbra is fogod a farkad) mert kíváncsi vagy és zavar a villogás, talán még a választ is megfogalmazod, azonban nem írod le maximum egy smile, aztán gyors visszatérsz a pornóra és tovább fejsz. Ritkább esetekben az aktus közben msnezik az ember, ez kicsit bizarr pláne ha hímmel folyik a chat. Baszki, és nem tudod miért válaszol olyan lassan a partner, miért csak egy vigyorgó fejet küld aztán pár perc múlva hirtelen, na itt vagyok mi van válasz… Valószínűleg kiverte a faszát és te virtuálisan valamilyen szinten asszisztáltál hozzá. De nyugi ettől még nem leszel buzi, reméljük. Mindenesetre egyre furább világban élünk…
 
 
 
Csak egy valamit nem értek. Miért kell betenni egy kurvaszéles bannerba ezt a faszfej hirdetést miközben próbálom kiverni a farkam!!???!?!
 

 

Ez egy kurva nagy átbaszás, a rohadt buzik műve, hogy átkonvertálják fasszopóvá az egész társadalmat!

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr41463433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása