Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Benkő Dániel kontra Mya Diamond

Címkék: idegenek

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr141452041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2009.10.17. 13:04:30

rettenetes, hová fajult ez a világ, ártatlan, fufrus-masnis blogörlányok ilyeneket posztolgatnak hajnali 2-kor:

honyomott.tumblr.com/post/214631190/tolomakontentot-via-honyomott-azert-valahol

ha már a seggbeujjazásnál tartunk.. aztán hetekig jönnek kifele a kis pikkelyek & az angolnaszag.. ahogy benkő ujjait nézem, valszeg ezt a pandázást akarta lenyúlni ettől a japán pinaművésznőtől..

és csodálkoznak, h egyre több kígyóbébi születik országszerte:

exhttp.freehostia.com/?p=37

skandallum.. te melyik ujjadat használod seggbeujjazáshoz? én ezt:

1x1.freeblog.hu/files/images/biting3.jpg

;)

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.10.17. 13:55:04

Nem tudom mi szükség van angolnára a pinában és a seggben, meg miféle beteg embernek van igénye erre, néha nem vagyunk többek mint állatok. Persze pont én pofázom a majom...

Benkő elmebeteg, de a szerethető kategóriából:D Szobrot csinál a faszából mekkora már, én is kiönteném csokiból, és beraknám kindertojásba 18-as karikával.

Még mikor lovak basznak nőket hagyján, de kígyó ááá...embertelen.

JA ezt a képet ismerem, egy ujjfajta usb amit célszerű robot pinába dugni a zökkenőmentes adatátvitel érdekében:D

stopli 2009.10.17. 16:37:47

sztem benkő hangyapöcsnyit sem elmebeteg, igen értelmes és logikus elme, és nagyon is jól átlátja, h ebben az egyre ijesztőbben beszűkülő közmentalitásban nagyon is kifizetődő eljátszani a nemzet média-szexbohócát.. ha nem benkő játszaná, akkor más, ez nem benkő, hanem egy szerep a debilmédia agyakat beszövő pókhálózatában, csak most éppen ő tölti be ezt a posztot, nem is rosszul, mert mint mondod, szerethető arc..

ez egy kígyóspinás kor, szimbólumai a demonstráló homokosok, a női arcra gecizés, a női ánuszba dugott véreres lófasztól kezdve a felláció totatlizálódásán-globalizálódásán át minden, ami az állaténünkből csinál egyre kapitálisabb üzletet a filmipartól az sms/mobilvilágon, a divaton, a feministákon és a setétben fluoreszkáló kondomokig ki tudja még mi mindenig, a netig és a mindennapi életet szervező elvekig bezárólag.. szinte áttekinthetetlen.. üzlet, kőkemény üzlet, testbiznisz.. fundamentuma, hajtóereje a végletes eltömegesedés és az ezzel szükségszerűen karöltve járó végletes elmagányosodás..

sztem jól átlátja ezt a harmadligás populista-dadaista benkő..

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.10.20. 16:12:35

Kérdés, hogy mennyire van igény erre a szerepre a médiában...Bár Baló György már kezd kicsit unalmas lenni:D

Valahogy nekem is ki kéne vennem a médiatortából a részem, valami érdekes szerepkörrel, ami megbotránkoztat, eltér a normáktól. Lehetne mondjuk egy show műsorom, sok sok meztelenkedéssel,undorítóóságokkal. Sternizálnám az országot.
süti beállítások módosítása