Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hollywood üdvöskéi 6.

 2009.10.11. 22:48

 

Habár már nem mai csirke még mindig jól mutat a kamerák előtt, illetve az ágyamon (mutatna). Kibaszott jó anyagból való, gyakorlatilag néhány deka sminkel olyan bomba nővé varázsolható, hogy nem tudod róla levenni a szemed. Imád nudizni, melltartónak kizárólag férfikezeket használ. Pályafutása során rengeteg híres celebcerka karcolta alvázát, többek között Jude Lóó és az ifjú Darth Veder is, szó se róla egy igazi péniszkedvelő aki valamiért a buzi Chelsea-nek szurkol.
 
Természetesen, aranyos kis tenyérbe mászó didikkel.
 
 
 Ágyjelenet Dárt Véderrel, még a fekete papírkosaras időszaka előtt.
 
A Layer Cake nevezetű Dániel Kérges fosban kaptam rá Siennára, annyira faszán meg volt csinálva a feje, hogy rögvest égnek meredt kéjpúpom. Eszméletlen szép. Komolyan, 28 éves, minél előbb híressé kell válljak, ha még akarok egyet smúzolni Miller kisasszonnyal mielőtt tönkreteszi külsejét az idő vasfoga.
 
És igen az imádott Camel Toe, Miller módra.
 
Egy új film a Hippie Hippie Shake forgatásán pucéran lubickol a stáb szeme láttára. Vajon a 165 cm-es kis kloákást hányan szúrhatták már meg? Ha szemem nem csal, kicsit kezd prántyásodni már a sunája.

 

 
Azt hiszem megérdemel egy 4-est, a képernyőváltozata valamivel többet, de mivel nem a tévét baszom így csak 4. Bár tök mindegy mivel kevés annak az esélye, hogy mi valaha is összejönnénk, szóval marad a TFT előtti recska, erre pedig nyugodtan adható 3-as sternindexre,* vagy nem? Faszom nem tudom.
 
 
*Sternindex = Egy 1-től 10-ig terjedő skála, 1 a legjobb legszúrnivalóbb istennő, 10 a legrosszabb ótvar rettenet, akiket habozás nélkül a Dunába szarnék.

 

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr891443711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása