Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Parizerek Ura 1.rész

 2009.07.24. 14:24

 

Bevezető narrátor
 (Józsi bá, a szomszéd üdülő gondnoka):
 
Réges régen, amikor még nem létezett húskészítmény a vidéken, élt egy csomó majom, szőrösek voltak és büdösek, pinájuk volt faszuk, kúrtak, sokasodtak mint a nagyok. Sonkaföldén hatalmas viszályok dúltak a teremtők és az irigy fő gonosz Parizeuron között. Az ősöknek sikerült húsz deka Zalai felvágottal beletuszkolniuk egy salátás pultba Parizeuront ám csak idő kérdése volt mikor támad fel újra kielégíthetetlen étvágya.
 
Az ősök, hogy fenntartsák sonkafölde békéjét, egyensúlyát megteremtették a Dézsatündérek és a Jégerhobbitok világát, a maradék területet pedig a csipogó Droid kaszt uralta. Ám egyszer eljött a nap mikor is a békés idill felbomlott, a gyomor felhörgött s Parizeruron bélműködése mozgásnak indult…
 

 
 
1. fejezet: A hobbitok világa
 
A megyében járunk, szép békés táj, piázó hobbito énekelnek. Lehányják az uniós játszóteret, amit még Parizeuron építetetett több 1000 évvel ezelőtt. Szürke farhát fehér lovon üget a nádba, keresi nádszörnyét éközben pedig lápatoroki füvet morzsol tálba.
 
Frodó
De bebasztam te szürke majom, add vissza karom, rajta ülsz te barom. Hol a csajom? Nem a Samu, őt leszarom. Köcsög buzi, most is dug valami erszényes kis punit. Szarok a farmra bazmeg, de leginkább a megyére Samu faszának hegyére…
Szürke
 
Miért vagy ilyen ingerlékeny? Tán több fuksz van rajta, mint Timberléken? A jégerem hozd vissza szépen, kicsi hobbit, válassz már magadnak egy normális hobbit. Ne igyál már ennyit!!!
 
Kamuhere
Gandi, Gandi, szürke faszú majom, mit hoztál nekünk, izgatott vagyok nagyon de nagyon. hoztál egy kis füvet, ekit, spurit? Ha nem szádba verem a hobbit kukit.
 
szürke
Kicsi kamuhere, nyugodj meg mert szétreped a hobbit feje. Nálam a botom, mi úgy őrzi korom, mint a puncit a koton.
 
Kurvaanyád – mormolja őszes bajsza alatt a szürke, és tovább vágtat fehér lován. közben Frodó mint egy mitugrász pöcs a ló mellett ugrál és ütemesen csipog jégerrel a kezében.
 
Frodó
Láttál ENT pinát szürke? Azt mondják tőlük szorul a gyóntatós fülke.
 
Szürke
(énekel)
Zsákos, tudod az ő faszuk mákos. Ha láttál már egy meztelen entet, tőlük a jóédeskurvaisten sem menthet, hát még mindig nem érted? Tövig benyalod kérget… és véged.
 
Kamuhere
Apám, szürke majom, csípem a mágikus farod. idős vagy és oly nagy tudású vén, gyönyörű, vagy mint jégerben az örvény.
 
buzi pillantás, Frodo lehányja a csúszdát.
 

 
 
2. fejezet: Tündeföldön
 
 
Ejakulátumban fürdenek a nagyasszonyok. Hegyes fülű péniszkedvelő tündék, idejük nagyrészét tisztítással töltik. Tejfölt köpülnek és mosogassák a szennyest, közben apró hobbit péniszeket rágcsálnak tündéri ajkaik alatt, s azon morfondíroznak, hogy összefogjanak e a kispöcsűekkel a korgó sátánnal szemben.
 
Medina
De beteg ez a világ, már nem szeretik a szőrös pinát. Meggyógyítom én az emberek szívét, lelkét, múltkor törpöt dugtam, nem láttam még faszt ennyire ferdét. Gyónnom kell lányok, ha rátok nézek rögvest hányok. Mérgezett Tünde hon, ez a hülye picsa is sátánista vörös abroszt fon…
 
Zsanér
ki én? fonok a faszt, főnök vagyok, kezeimtől retteg a kaszt. Kussol híler én vagyok itt a spíler. Leszarom a világot, nem érdekel ki bántott nem kapsz már több seggbe baszott virágot.
 
Liliána
Yoyo, fitymacsattogás az éteren, végig folyik a végbelen az ételen, yoyo mi van veletek pinák, nem látjátok hová fajul a világ? Korgott a nagy bendő gyomra, lépjünk fel a megmentsuk világot.com.-ra.
 
Medina
Kit mentsünk meg pusztulástól tán Kis-Nagypirost a reggeli húz tojástól?
 
Zsanér
Péniszkedvelő mivoltomra, kezd ritkulni az élés kamra, menjünk át a hobbit farmra. De ne csak törpefaszér, hisz a világ megmentése a cél.
 
liliána
 
Tyifityifi, yoyo jól pörög nyelved Zsanér, átugrunk a farmra kanér. Célunk nemes lesz, orgazmusunk féktelen, sikítani fog a sok kis hobbit mikor nyaldossa a végbelem. Énekem. Yo.
 
Medina
Hát jó retkes kis ribancok, cuccoljunk, útközben finghattok
 

 
3. fejezet: Sátán tangája
 
Évezredek óta kuss honolt a sötét bokorba. Béke és nyugalom évei szálltak sonkaföldére. A zalai még mindig tart. Ám egyszer egy kíváncsi német turista aki mellesleg szólista, elénekelte a Parizert dalt minek hatására megremegett a talaj. Fart. A sátán felébredt. A hús illata úgy hasított a mélybe, mint az urológus ujja a végbélbe. Felébredt és korgott, s megállás nélkül csak morgott…
 
Parizeuron
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmm a kurvaistenfaszát a búza aratja a kaszát. Felborul a világrendje, mert én vagyok az isten, a fizárium a liszten. Nekem felel minden, élő, holt, s kinder. Parizer hangokat fújt a szél, gyomrom újra életre kélt. Reszkessetek húsból valók, nem marad belőletek más, csak csontok és karók. A világ vége itt van a nyakamban, két kiló párizsi már a hasamba. Hehehehe (sátáni kacaj) apró törpe szarok, szakadnak rögvest a Pick szalámis karok. Mert én a nagy Parizeuron felfalom az összes életet, megemésztem s kinyomom a székletet, hát mit mondjak szép lehet a látvány mely ragadós mint a kátrány, színe fekete bűze öl, de már végleg bezárult a kör. MINDENKI HALOTT HÁHÁHÁHÁHÁHÁ (sátáni kacaj)
 

 
 
4. fejezet: Droidok
Eközben Droidfalván: Csip csip….csip csip csöp csöp. Csat. Csip Csip…..bip bip………………..bip bip 21122211111, 2111112121211112….
 

 
5. Fejezet: Dézsák és Hobbitok
 
 
Nagy a baj, mostanra már mindenki értesült arról, hogy feltámadt Parizeuron a szarból. A tündék izgatottak lettek, a Jégerfogyasztásahobbitok pedig csak ittak, ettek. Leszarták a veszélyt, mivel még mindig zavartalanul kapták a munkanélküli segélyt. És ameddig pénz áll a házhoz, eszük ágába sincs odamenni a sátáni várhoz. Azonban a tündék hamar átlátták a helyzetet, útjuk újfent a hobbitokhoz vezetett…
 
Zsanér
Békével jöttünk aranyos kis állatok tudom, hogy pinánkra szomjazik jéger dús nyálatok. Jégeren kívül van e más szesz nálatok?
 
Kamuhere
Sziasztok hegyesfülü sunák annyira imádom a tünde punát. Piánk mint a tenger még tünde itóka is akad, hisz lényünk értelme mégiscsak a szeszből fakad.
 
Liliána
Yoyo, jól pörög a nyelved kicsi hobbit, mi dudorodik ágyékodnál… pont itt? Rágcsáljál inkább disznósajtos Báuntyt…
 
Zsanér
Nyugdíj van kis tünde, ne hozz szégyent népünkre. Amint kaptam egy korsó vodkát, elmondom jöttünk okkát!
 
Kamuhere
Máris máris adom, egyébként 18-as a karom! Gyúrok minden nap, látványomtól egyszer elélvezett a falubéli pap…
 
Medina
Hmm…
 
Zsanér
 
(Visszaemlékezés)
 
Sok-sok évvel ezelőtt létrejött Sonkafölde, kezdetben béka honolt, s mindenfelé mézédes körte. Ám egyszer poénból pörkölt volt az ebéd, s ez felkavarta Parizeuron belét. Olyannyira rácuppant a nokedlis húsra, hogy inkább lelépett tőlünk a búsba, csak hogy ehessen még ilyet a kurva. Kétség nem fért hozzá, felcsillant a gyormor, s megkezdődött a Parizeuroni nyomor.
 
Parizeuron
Meglakolsz ezért még Gyurma!
 
Gyurma
Átkot baszok rád the kurva! Takarodj a salátás púltba!!
 
Több ezer éve történt a csatában, a Gyurma kontra Parizeuron kaszával. Ravasz gondnokunknak sikerült húsz deka zalai felvágottal a zöldséges pultba szorítania, és fekete műanyag papírkosárral borítania. Mostanáig tartotta bent a sátánt magát, csak néhány uborka érezte elviselhetetlen szagát. Ám az ostoba Benedek ki zsákban hozza a meleget, megkívánta a csemege ubit és kinyitotta a pokol kapuit. Felkorgott a bél, Parizeuron újra életre él, s ismét húst kér...
 
kamuhere
Csak hallgattasson meg a tündék imája, baszki Frodó ez a jéger mint isten pinája… Ne vesztegessünk több időt tündék, cselekednünk kell tüstént, öntsünk nyomban ürgét, tudom hogy csak azérdekli a szürkét.
Aztán pattanjunk paripára és üritsünk a vécé karimára! Juhhúú
 
Frodó
Lóra fel fogjunk össze barátaim, irány a bestia vára, küldetésünk után házibuli nálam.
 
Medina
Ezekkel a pöcsökkel akarjuk megmenteni a világot? Jézusfaszom ekkora baromságot még ki látott?
 
Zsanér
Híler kuss, te dolgod a gyógyítás
 
Liliána
Yoyo, baszod ez a hobbit már most hót piás!
 
Zsanér
Te is fogd be rap bitch, inkább csomagolj kaját, utunk hosszú elkél pár szendvics.
 
Szürkefarhát
Tündék és Jégerek, tegyük félre a vitát, estére grillezni akarok. Frodó gyűjtsetek kisfát!
Én és a dézsák megkeressük a húsfaló sátánt, s lenyomjuk mint buldózer a kátrányt.
 
Kamuhere
Éljen az összefogás, holnap délre már nem számít a mellé fosás s a dézsák ismét vállalnak mosást.
Indulás Frodesz, ne hagyd itt a fagyűjtő noteszt.
 

 
 

 

Címkék: parizerek ura

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr121266001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása