Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Parizerek Ura - A szereplők

 2009.07.20. 10:26

 

Parizerek Ura
 

 

 

A mű alakúl, íme a  szereplők részletes bemutatása.
 
 
Parizeuron
 
Feje óriásira duzzadt, egyszer majdnem egy zsák virslibe fulladt. Mohó sátán, tőle retteg még a páfrány, is-ten pedig meghúzza magát a Mátrán úgy tart tőle, mint tűzoltótól a sárkány. A világ kezdetekor ő is egy volt az ötből kik megalkották sonkaföldét egy ásónyi trágyás földből. Ám étvágyát nem csillapította a zöldség, rühellte a körtét, ezért kilépett, megszegte a törvényt, felzabált nyárson egy süldő bölényt, minek aztán Sonkaföldjére űzték. A földön aztán beindult a féktelen evészet, rövidesen kipusztult a rozsomák tenyészet, s beindult a húskészítmény enyészet. Rúdról rúdra szállt alakja, a Siófoki Tesco volt barakkja. Obama is csak nézte, hogy fér ennyi husi a gonosz bélbe. Tömegpusztító fegyvere a szája, származását tekintve félig orosz félig árja. Kedvenc bálja, amikor sonkakockák esnek rája, közben pedig zsíros tömlővel kenik hátát, és hurkabéllel vonják be széles vállát. A világra törő ördög mindent elpusztít mi útjába kerül a földön, nincs biztonságban senki, ki húsból való enni. Kegyelmet nem ismerő, senkit sem kedvel-ő, kedvence a friss törpvelő. Törtető pusztulat, mi képes befalni egyszerre vagy húsz nyulat.
 
 
Dézsatündék
 
  • Dézsatündérek. Háromfős csoportjuk élén Zsanér. Zsanér a hegyesfülű faszállító messzeföldről hírhedt szélsőséges péniszcsócsáló szokásáró. Rettegnek tőle a kicsi hobbitok, imádja a zöld Orbitot. Kemény kezű, kemény csöcsű elf pussy, kloákája forróbb, mint Freddy Mercury. Vezetésével békében éldegélnek tündeföldén, harmatos kula folydogál a tiszta körtén, ám Parizeuron szabadulása őket sem hagyja nyugodni, nem akarnak a húsok után a sátán végbelébe kullogni..
      
  • A csapat második tagja a mindig makulátlan Medina. Ő a csoportban a gyógyító, a híler, hobbit körökben csak úgy ismert, hogy a keresztes killer. Gyógyító kacsói összeforrasztanak minden törést, nem csípi Elffaszon a pörgést. Diszkrét hobbit falloszszaggató, faszokat szarvasagancs mellé aggató. Legjobb barátja Domestos, ki kupakját letekervén öntözi a köles fost. Már nem szűz, bár tagadja, napi két hobbitkukó* az adagja.

 

  • A tünde triumvirátus utolsó egyede Liliána, az erdei topless rapper, ki yoyo-val kezdi mondandóját szájából fröcsögő lembas nedvvel. Ő sem veti meg a mikrocsipeket, de ha teheti kopasz törppuncikat hiteget babbal és hatalmas mű fasszal. Enyhén férfias küllemét egyszer egy ittas törproccker küldte szét. Azóta néha dadog, mivel fatestápolóval kapott… Egy jókorát, mi majd beszakította tünde potrohát.

 

Jégerfogyasztásahobbitok

 

  • Az alkoholista liliputiak istene Szürkefarhát, ki bölcs, okos, s ha rosszaság történik rögvest lendíti fehér karját. Parizeuron feltámadásától összeszarta magát, tudja, hogy előbb utóbb elfogy, mint a húsospultból a farhát. Xanaxon él, s többnyire szesszel fokozza kedvét. Koordinálja a hobbitok folyadékellátását, közben pipázik és azon jár az agya, hogy milyen lehet a pontyszájában rücskös fasza. Órákon keresztül csak töpreng, mialatt kulacsában rendületlenül erjed a törpnedv.

 

  • Frodó. A történet kulcsszereplője, az ősi Pick begyűjtője, ki meg tud inni egy üveg jégert egy ültőbe. Csoffadt lábát sűrűn borítja szőr, makkján eltűnt már a fitymabőr. Ábrahám kis törpfiát sokszor ráveszik, hogy fizessen egy kör piát. Folyamatosan részeg a gyermek, kit régen rendszeresen vertek. Azóta csak nyeli a mámort, s várja a görbefaszú ámort, hogy megnyilazza élete párját és átszúrhassa pöcsével a hobbitnunó* hártyát.

 

  • Kamuhere északír emigráns, Frodó legjobb spanja, a megye legbutább kanja. Arcán értelmetlen tekintet, kesernyés porával már jó pár ágyékot behintett. A két jégerguru összetart a bajban, még akkor is ha cölöp ékeskedik a farban. Apjaként tiszteli szürkét, rendszeresen borotválja bölcs csülkét. Imádja a tünde pinát, s a Balatoni ikrás hínárt. Egy kis mitugrász herecirkáló, szabadidejében horogkereszteket firkáló sátánista ír káró. Nem lenne senki a helyében, mert nála nem létezik hülyébb teremtés a megyében.

 

Nem bízom Benedek

Leánykori neve Minden Tudatlanság Benedeke. Lénye az ürességből fakad, tekintete rendszeresen a csemege uborkákon akad. Bőre sötét, akárcsak feje, sváb-zsidó származású legújabb neje. Értelmetlenségből táplálkozó semmit nem mondó lény szemében vajmi kevés a fény, csak szürkeség és semmi, szerinte ubit rágcsálni trendi. Védi a seggét bármibe is kerül, a faszságokba folyton belemerül. Tettére nincs szó, se emberi szitok, kétségtelenül kijárna már neki egy méretes gyilok. Ördögöt kiengedő gyáva féreg, nem több mint egy leszart kéreg. A világ bosszúja előbb utóbb utoléri, s nem marad más belőle csak egy tál húsos prézli…

 

Masszőr Józsi

Az erdő roma származású alkoholistája Masszőr József névre hallgat, kit soha senki nem zargat mert ketyós s emós zenét hallgat. Peremvidéki prémes külseje rémes, füle mögött lerakódott gomba csiperkét krémes. Cingár koszos bőrű szerzet, egyetlen értéke az ősi Pick mit egy lombtalanítás során szerzett. Miután betette a Picket a boxerébe pár nap múlva az ősi szalámi belefúródott egy pókszemébe. Tolvaj bőre beitta a füstölt Pick szagát, s ősöktől eredő bukéval látta el Józska szarát. A tudatlan folyton csak ivott és óriásaikat fingott, nem érdekelte nyakában lógó tény, hogy ő a sötétségben a fény. Ő a világ megmentőjének elbaszott alakja, akinek szalámitól bűzlik salakja. Ha egyszer meghallja a szesz hívó hangját, ledobja a szandált, kantárt és csupasz fasszal köpüli majd a vadmálnás fantát. De erre még nem volt példa, szeparáltan él így elkerülhető eme üdítős tréfa.

 

Gyurma

A föld gondnoka szereti a tünde combokat de csak mértékkel kóstolgat mert tudja, hogy ők teremtették a hódokat. Ha nagy a fű szélkaszát kűd. Ha belepte a repce a megyét, annyira bassza a begyét, hogy tűzesővel égeti fel legalább a felét. Nyugodt ős, Sonkafölde megmentője, az ütve fúró megteremtője. Gondnoki lakása a fellegekben, egyszer mérgében kikormolt vagy hetven embert, mert szerették a kendert. Bölcs mélynövésű ezermester, Mcgayver hozzá képest egy beleshenger. Hobbija a kisállat gyűjtés, mert kíváncsi hogy bírják az ezer fokos fűtést, a kis állatok, mottója: Izzó hörcsögöt kiszállítok!

 

Kis-Nagypiros

A teremtő ikrek, nem szeretik a főzelékben a csikket. Ha kaja kell fingjál hármat, ez a jel melyre mindig várnak, és máris sütik a véres májat. Illatuk égett pirítós, kakájuk harsányan virítós. Nincs annyi ravaszság a piperkőc Vukban, mint amennyi mennyei kondérjukban. A világ összes konyhájának ismerői, vaskos foghagymafüzér viselői, kik elűzik a gonoszt, s kik gyűlölik a parizer csócsáló oroszt. Hatalmas főzőkanalukkal sújtanak a rosszakra, allergiások a tünde fosszagra. Az alja menzák megalapítói nem tartanak jobban semmitől, mint a mekis műanyag ennitől. Tüzzel, vassal lépnek fel ellenük, büdös száj, és vaskos hónaljkutya legfőbb fegyverük.

 

 Zsúzsa

Az ősideg, ki mindentől retteg. Folyton feszült tiszta ideg, arca hűvös, hullafoltos rideg. Olyan jeges pinája, hogy testét a sarkkörön kínálja, hátha kerül Hímalája. Ha esik az ő műve, de nem csak ez az egyetlen bűne, sokszor aknát rejt a magas fűbe. Imádja a szétszakadó hobbit csülköket, s a törpfejekről lehulló aranyhaj fürtöket. Bár a jó oldalon áll, néha sátánian jár és rájön az öt perc, ordít, tör, zúz, öklel. A nyugtatók megalapítója, helyenként betyárkörtés fingója, gyermekét sok-sok évvel ezelőtt megemésztette a limfóma. Talán ezért is tiszta ideg, s folyton pityereg.

 

*Hobbitkukó: Az apró, szőrös lábú lények elkukoricapelyhesedett pénisze, mely igen kedvelt tünde nasi savanykás bélízzel.

*Hobbitnuno: A nőnemű kis apróságok, puncijuk vetekszik a legszűkebb vidrák erszényével, nemiszervük körül sűrű pókkarom, egy gombostűnyi résen zajlik a ki- és bemenő forgalom.

 

 

Címkék: parizerek ura

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr501256090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása