Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pornóra very fast

 2009.05.29. 14:52

 

Tény, hogy a poresz rendkívül szükséges a szőrös majmoknak az egészséges napi meditáláshoz. Én is előszeretettel elemzem a pornotube-ot, redtube-ot, youporn-t nap, mint nap. De az egy dolog, hogy basznak benne, meg nyalnak meg szopnak, és mi kiverjük rá. Eddig oké. De hogy pohárba szarjanak és azt szépen megegyék majd visszarókázzák és azt újra befalják már sok. Miféle elfajzott elmebetegeknek szól? És vannak, akik erre indulnak be… Fúj, bazdmeg. Már az is milyen, hogy szoptatás közben befogja valaki a nő orrát és fojtogatja. Ez a felsőbbrendűség kimutatása, vagy mi rák? Szerencsétlen HP meg megfullad a torokgyíkba… A másik amit sosem értettem, hogy miután jó alaposan megforgatta a nő szájüregében a pélóját a faszi a bré kivétele után alaposan lesmárolja a pöcsváladékos pofáját. Miért? A saját faszának ízére vágyik? Nem tudom miféle perverz állat tesz ilyet, kb. olyan lenne mintha leszopná saját cerkáját. A legjobb pornók az ilyen amatőr jellegű, spontán, természetes dugások. (A harisnyás seggbekúrt nőstények a gyengéim amatőrbe.)
 
TESTTÉ. Szopóálarc, hátrakulcsolt kezekkel, a kiszolgáltatottság érzését felerősítvén...
 
De minek a törzsutas kártya, a gyomor cirkáló...
 
Kényeztető begyesek, gombás footjob...
 
Kétségtelen, hogy a szexnél állatias ösztönök kerítik hatalmába az embert. Kivéve, amikor szeretkezünk, az valamelyest emberibb együttlét és nem dühből henteljük a puncit. De a baszás más. Nincs határ és ezt ékesen bizonyítják a pornó szélsőségei, a beteg szadómazó iparág, a gépekkel kínzott ostobenkó kurvák, az óriás dildókat seggükbe és pinájukba feldugó nőnek nevezett állatok, illetve a lábfétises, ujjbegyek közé ejakuláló nyomorékok. Mondhatni széles a pornó állatkertje, olyannyira, hogy a szerencsétlen, egykori bárka lakókat is kikezdte már az ember. Jóérzésű perverz grínpíszesek lóvakat, kutyákat basznak, a digók talán macskát is, a hímek kecskét tosznak, ludat,  vidrát stb. Tényleg csak a fantázia szab határt a szexuális perverzitásnak, ami gyakorlatilag határtalanná vált az idők folyamán.  Globális az aberráltság, ahol egyre inkább állati énünk dominál. Egyébként én például a csizmás lányokra gerjedek, meg a csipetszemű sárgákra, és imádom ha szúrás közben szenvednek, de ezek eltörpülnek a pisi-kaki szex kedvelő állatok mellett…

 

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr581151021

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: купить редукторы 1ц2у-100 2019.03.28. 12:20:33

2011 sample student nursing resume and cover letter - wyikusd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása