Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Így is lehet...

 2009.05.17. 01:39

 

Tudod mi jár a fejemben? HOGY SZÉTBASZOK VALAMIT DE KURVA GYORSAN. MINDJÁRT BESzarok baszki... Az ember a vita végén mindig annyira felspannolódik, hogy törne-zúzna, pláne ha alaposan felkúrták az agyát mindenféle agyament faszsággal. Két vagy több fél vesszőfutása az idegbe bazdmeg, az történt. Még néhány perc és normális lesz a pulzusod, ha szerencséd van nem gyilkolsz le macskákat, se tevét. Az ablak se törik és nő sem fog elhasalni pofontól.
 
A KURVA ANYÁDAT!!!
 
 Már jobb, nyugodt vagy, ellazulsz, már sokkal jobb. Béke jár át és meleg szar mert lenyelted. Csikar a hasad és te fekszel, csak fekszel, mert nyugodt vagy. Végül addig-addig kínoz a hasmars míg már nem tudod továbbtartani és befosol a padlón fekve. Összeszartad magad barátom. De nyugodt vagy. Élnek a macskák és a tevék. Ablakon is kilátsz. A csajnak se lett plusz sminkje. Csak az gitt, az a kurva gitt ne lenne a gatyádban…

 

...és egyszerűen csak beszarsz...

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr791125981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása