Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hollywood üdvöskéi 4.

 2009.05.17. 14:14

 

Ismét vasárnap, ismét egy jóságos punci, talán a legjóságosabb. Ezidáig Isten legtökéletesebb műve. Hiába néha a magasságosnak is összejöhet, amikor tényleg minden klappol, nem másnapos a mennyei tivornyáktól, nincs ki a töke a halandók imáitól, és képes megalkotni pályafutásának legtökéletesebb Ádámbordáját. Ő Jessica Alba, Miss (P)Univerzum. A nő, akinek még a xara is rózsaillatú. Az enyém, én láttam meg először. Még kis szárnypróbálgató tinédzserként figyeltem fel szépseggére, a Sötét Angyal nevezetű enyhén szemét jellegű sci-fi sorozatban. Már ott kitűnt "tehetségével". Abban a szűk bőr cuccban eszméletlen szexi volt, párszor tuti rárántottam a gyíkot nem tagadom.
 
A filmtörténelem legszebb még aktív popsija (katt a képre,1465*1077 pixel a tökéletességről)
 
A mennyország kapui...
 
Nagyon rossz kezekben...
 
Gyakorlatilag lehetetlen felsorolni hányszor szerepelt a legjobb picsákat felvonultató magazinok hasábjain. Minden évben legalább egy újságban besöpri az első helyezést, ami nem véletlen.
 
TEVEPATA 12 óránál!!!
 
...reggelenként erre a látványra kelni...
 
... eszményi melle barangol a számban, nyelvemmel pofozom, mitől összeugrik bimbóék mesés környéke, mint rántástól a főzelék...
 
 
Szépsége vitathatatlan, színészi kvalitása már kevésbé. Sokan elítélik, illetve nem tartják sokra színészi képességeit. Pedig az átlag Hollywoodi színész szintet megbízhatóan hozza. Ráadásul ilyen picsával megáldva aligha lehetne megkérdőjelezni az optikák előtti létjogosultságát. Ez a formás popsi és ezek a csodálatos, kerek, formás csöcsök amik kiemeli az átlagból személyét. Talán már túl tökéletes is a kamera elé (jobb lenne, ha előttem térdelne), látványa inkább féltékenységet és indulatokat vált ki, mintsem szeretetet és elismerést. Ilyen külső mellett nehéz érvényesíteni a belső értékeket, és kevésbé relevánsak, mint azok a szemkápráztató didik. Természetesen a nők utálják, irigyek rá, a férfiak pedig megbasznák, de nagyon. Hogy nem az eszéért szeretik? Könnyen meglehet. De azt sem mondhatjuk rá, hogy egy Paris Hilton kategória, már ami a „fejbőségét” illeti. Ritka az, amikor egy nő szép is és okos is. Jessica Alba esetében szerintem nyugodtan leszarhatjuk az IQ szintjét és azt is, hogy valószínűleg nem mostanában fogják Oscarral jutalmazni, ha csak nem vezetik be a Best Ass Oscart.
 
No makeup? No problem:D
 
- De lennék az a nyalóka - mormolta kalapuram bajsza alatt...
 
Egy gyerek után is még ajándék az a fingó
 
Mindenesetre nálam kompenzálja külsővel a még nem bizonyított csökkent agyi aktivitását. Az ifjú anyuka Megan Fox-val holtversenyben áll a péniszemen megüresedett helyért. Sternindexen habozás nélkül egy 1-es, tehát maximális pont. Jelenleg ő az überpunci.

 

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr311126633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása