Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyűlölt ellenségeink

 2009.05.15. 14:00

 

Hosszas mérlegelés után, ma reggel a tusoló alatt látván ágyékom csökevényét eldöntöttem, hogy megalakítom a Baranya Megyei Kis Péniszűek Klubját (röviden BAKI PK). Amennyiben sikeres lesz a kezdeményezés országos szintre lépünk, majd globálisra, végül pedig univerzálisra (bedaráljuk a nagyfaszú E.T-ket is).
 

 
Nincs több megaláztatás se kínos helyzet, se megvetés. Elegem van az oldalazásból, kalapuram látványától kuncogó nőkből, elegem van az ál orgazmusokból, és abból, hogy nem okozok fájdalmat, még ha tévedésből rossz lyukba is lövök. Meguntam a másodvonalat, hogy nekem csak a tág értelembe vett megcsócsált maradék jut. Ezennel kihirdetem a nagyfarkúak trónfosztását. A mikrocsipek fogják irányítani ezentúl az első behatolást, illetve a fajfenntartási beporzást.
 
 
Hogy a nők arcán újra lehessen látni az őszinte ámulatot.
 
Ezennel kinyilvánítom a klub szabályzatát:
 
  • Soha ne beszélj a klubról. Mindenkinek engedélyezett a belépés, akinek méretei nem haladják meg a 15 centimétert. 10 centi alatti kategóriába tartozók külön díjazásban részesülnek és rögtön tiszti rangot kapnak. Természetesen a méretek álló falloszra értendőek és egy szigorú tízfős vonalzókkal és ollókkal ellátott szakmai zsűrinek kell megfelelni. Akinek 15 centi körüli alapjáraton az kurvaanyázással egybekötött azonnali kasztrálásra számíthat. Tehát kémeknek a bejutása esélytelen, ha csak nem egy csoffadt rudis Geréb Dezső az illető.
 
  • Sose engedj be nagyfaszút a klubba, ha ezt a szabályt megszeged, büntetésből nem kapsz vidraerszényt ráadásul eltávolítjuk a balherédet is amit határozatlan ideig kitűzzünk a szégyen falra.
 
  • Ha gigabrokist látsz, azonnal jelezd a PéniszSzabdaló Kommandónak, azaz a PSZK-nak.
 
  • Sose kúrjál olyan nővel, aki már néhány mondat után szétteszi a lábát, ha csak nem egy perverz oldalazó vagy.
 
  • Ha rövid a kolbász hosszabbítsd meg egy csípőre csatolható csoda csilingelővel, aminek egyik vége vagina a másik pedig egy 25 centis intruder. Értelemszerűen a hosszabb vége megy a nőbe, az erszényes fele a tied.
 
 
Hogy az ekkora már óriásinak számítson
 
Céljaink:
 
  • Az emberiség 90% normális, átlagos méretű vagy mikrocsipes, a maradék a túlnőtt mutánsság. Elsődleges célunk ennek a 10%-nak a teljes felszámolása, felmorzsolása, teljes kirekesztése a puncik világából.
 
  • A 15 centiméternél nagyobb fallosszal rendelkezők begyűjtése és kasztrálása.
 
  • A Puncik előtti egyenlőség megteremtése.
 
 
  • Az elnyomott mikrocsipek összegyűjtése és egyesítése egy hatalmas péniszbankká ahol minden pöcsös egyenlő feltételek mellett szaporodhat és kaphat hitelt.
 
  • A kitágított nők lyukainak összeszűkítése
 
 
  • Minden évben megválasztani a legszűkebb vaginájú nőt, illetve a legkisebb pöcsű férfit. Az utóbbit tezsvérem, Howard Stern már tető alá hozta.
 
  • Az Ázsia nőkből kivont szűklyukúságért felelős gént az afrikai és európai puhatestűek DNS-eikbe ültetése.
 
  • Végezetül egységesíteni a péniszek hosszát, ezzel elejét venni a további konfliktusoknak és megteremteni a hímtagok közti békét.
 
 
Ezenfelül kispöcsű orvosok, tudósok jelentkezését várom, hogy kifejlesszünk egy olyan ANTI PÉNISZ formulát ami befecskendezve lelohasztja a férfi nemi szervet, úgy, hogy a 15 centi alattiakra nem lenne hatással. Nos, csatlakozzatok chipesek és tegyük össze amink van mert minden egyes centire szükség lesz az ádáz mammutrépások elleni csatában.
 
 
Buddy Stern, BAKI PK elnöke
 
 
Szavazzatok, ugyanis a szavazók között kisorsolunk egy alig használt svéd gyártmányú péniszpumpát.
 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr391123277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása