Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hamuba sült karakterek

 2009.05.10. 21:29

 

Munkahelyem az Univpécs, a honlapja konkrétan, emellett újságírásra is vetemedek néha napján, bár az online változatot jobban kedvelem, szerkesztek, mivel írni kevésbé tudok. Szóval történt a minap, hogy egy egyetemista móka alkalmával, annak záró akkordjaként máglyára halmoztak néhány tucat, meg nem erősített információk szerint 500 darab Univpécs újságot és rituálisan felgyújtották, elégették őket miközben örömujjongva körbetáncolták. A felbőszült tüzelő tömeg egy az újságban megjelent cikk miatt vetemedett erre a korántsem megszokott véleménynyilvánításra. Tüntetésnek tüntetés. El sem merem képzelni mi lett volna ha a mulatság zenitjén betoppan rajongó táborába a merénylő Kenessei Katalin, a pubis.
 
 
Az, hogy Hit gyülis a Katika meghatározza véleményét a világról, elég ha csak a mélyen vallásos szüleim agybomlását és az abból származó tevékenységeiket veszem alapul. Még szép, hogy az írását is meghatározza megszállottsága, ahogy az enyémet is a hitetlenségem. Jó dolog a vallás, de amikor rámegy egy ember agyára és ilyen faszságokat hord össze pubi álnéven az nem feltétlen áldásos. Az meg pláne nem áldásos, hogy ennek teret engedett az újság...
 
Sajtó szabadság ide vagy oda, vannak dolgok amik azért nem kellenének az Univba, nem férnek be, mint pl. politika vagy vallás, pont azért, hogy másokat ne befolyásoljon, ne osszon senkit, ne okozzon balhét, stb. És nem hiszem, hogy egy ilyen botránykeltő, másokat szapuló konzermuff kitörése kellett pont a lapba ráadásul ilyen címmel lehozni... És ezt előre lehetett sejteni, hogy nem marad válasz nélkül KÁ isteni sziporkája a PENdülőkről.  Én tuti nem tettem volna bele az újságba, persze miért ne jelenhetne meg egy ilyen írás… ha valaki fel akarta keverni az álló vizet, figyelmet felkelteni arra tökéletesen alkalmas volt. Persze ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja… Még néhány nap és senki sem fog erre emlékezni. Valaki véleményt nyilvánított valakikről, azok pedig a valakiről. Ennyi. Más kérdés, hogy míg a valakinek egy egyetemi újság adta a hátszelet addig a valakiknek a tűz meg a szesz.
 

Ha már tűz. Nem volt szép dolog elégetni tűzön, rituálisan ennyi Univot. Sőt. Botrányos, kevésbé civilizált markáns véleménynyilvánítás. Ami még inkább tetézi a szélsőséges reakciótokat az a hatalmas publicitás amit kapott, amit adtatok neki, lásd online beszámolók, fotóalbum az eseményről és videó a Youtube-on. Jóllehet Kati is kapott 12000 példányszámban elegendő publicitást…
 
Egyébként kevésbé lett volna bántó az Univ többi dolgozóira, ha csak K.K. pubi részét égették volna el. De mivel ennél többről szólt joggal bánt ez mindenkit és tényleg kikérjük magunknak. Megaláztátok az újságot baszki, nem kicsit, nagyon és ez még egy darabig fájni fog. Persze egy kölcsönös nyilvános bocsánatkéréssel, természetesen MINDKÉT FÉL részéről, azt hiszem le lehetne zárni ezt az ügyet, mert nincs értelme tovább baszakodni ezen. Ennyi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr271113815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása