Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Dragonball a vásznon

 2009.05.02. 00:25

 

Megnéztem. Felirat nélkül angolul az r5-ös release-t, minősége kiváló volt. De ez a film bazdmeg. Mi volt ez? 73 perces helyenként élvezhetetlen vizuális effektekkel dúsított foskapszula. Nem véletlen van 3.2-es osztályzata IMDB-n. Phúj...
 
 
A történetet nyomokban adoptálták, már amennyit a rövid játékidő megengedett. Nem volt Krilin a mini Kojak szerzetes, de volt Yamcha, Goku nagypapája, valamint Zseniális Teknős, aki mint a rajzfilmben itt is egy idióta, nagy tudású kéjencként feszít, negatívum, hogy nem volt hatalmas okuláréja, és teknősös hátitáskája. A kék tincsű Bulma sem hiányozhat, széleskörű technikai repertoárjával gyógyított. Természetesen a főellenség Szívtelen Sátán volt. A Zöldség.
 
Piccolo, és kebles segédje Mai a félig kész háttérrel...
 
Küzdelem a golyszikért
 
A Dragon a Ballokból
 
Volt egy körülbelül tízperces felvezetés, Goku szétpicsázza a gimis HMCS-ket, megszerezi a muffot (ChiChit, a jó képessegű ázsiai puncit) majd jön a hirtelen fordulat, nagypapát házastul összeroppantja a Zöldség. Goku erre bepöccen kicsit, a romokban összetalálkozik Bulmával, szövetkeznek, elkezdődik a hajsza a Dragonballokért.
 
Ő a Bulma bula, és aranyosan lő...
 
Bulma szomorú, Yamcha pedig megbaszná...
 
És igen, ha már a film szar legalább jó csöcsök legyenek.
 
Útjuk során összeszedik a perverz teknős mestert majd az alkalmi tolvajt Yamchát, közben mindkét oldal vadul küzd a sárga golyszik megkaparintásáért. A zöldségnek akad egy japó segítője, Mai, a technikás kis picsa. Ő rá ne nem emlékszem a sorozatból.
 
Zseniális Teknős, hiányzik a homloki hatalmas könnycsepp, és a dioptriás, ja meg túl sok haja van...
 
És igen ami miatt érdemes megnézni a filmet, Chi Chi, Goku csipet szemű kedvese
 
Egzotikus emlős Chi Chi, AKAROM!
 
...Úgy megraklak forgatás után, mint a picsa...
 
- Azt csak hiszed te kis buzi -
 
Egy óra elteltével baromi furmányos módon végül a gonoszok megkaparintják a 7 gömböt és épp előakarják hívni a kívánságteljesítő sárkányt, mire közbe lép a szupercsapat. Megkezdődik a hatalmas 13 perces finálé, az utolsó véres fájt. Gokuról kiderül, hogy egy sátáni majom és bizony a napfogyatkozással át is változik. Barátai ellen fordul, megöli mesterét, a vén kéjencet. De ekkor megérinti a jóság és ismét humánus lesz. Ezután egymásnak esik Goku és Piccolo, gigászi nagy csata kerekedik, közben Bulma és újdonsült barátja Yamcha bedarálják Mai kisasszonyt. Goku csinál egy kibaszott nagy kamehamehát és szétlövi a Zöldembert. Végül összeteszik a hét labdát és Zseniális Teknős feltámasztását kívánják. Zárásként Chi chi jól fejbe rúgja Goku-t, Szívtelen Sátánt meg egy vágott szemű gésa ápolgassa. Ennyi.
 
Hallod szétütlek...
 
...de előtte bekapok pár falatot, csirke jó! csirke finom!...Mit nézel bazmeg?
 
Ne nézzé! Kááuurrrvvva hááánya hdaaat!!!!
 
Te ki a geci vagy?
 
Sikerült három jó mellű színésznővel kárpótolniuk a szemet. Csak miattuk érdemes megtekintetni a filmet. Reméljük nem lesz folytatás.

 

 

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr671098118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Josh34 2009.05.04. 16:16:01

Azért csak megnézted. :P Fogadjunk csak azért, mert azt mondtam, hogy Goku az ikertesód is lehetne! XD
Amúgy a film tényleg szánalmas... :)

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.05.05. 15:01:17

@Josh34: Meg hát, ráadásul angolul, türelmetlen voltam. Szánalmas, a sorozat megszégyenítése... ennél azért többet érdemelne. Ez van Hollywood szereti adoptálni és ezzel elbaszni a nagy klasszikusokat

Nem tudom, max a hajam hasonlít a Gokujéra, bár ha nekem is ilyen Ázsiai puncim lenne akkor lennék tesó:D
süti beállítások módosítása