Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Ne gecizz velem – szólalt fel a pap miután a kis ministráns kiöntötte reá a mise bort. Te gyerek, hátraviszlek, "meggyóntatlak". Tudod milyen szigorú a mi Istenünk! Sátánfattya, te.
 
A fiú gyomra összeszorult, arca elsápadt a félelemtől. Tudta mi fog következni. Magában már szakított az egyházzal. A látszat azonban még mindig templomi volt.
 
Az Úr szolgája viszont nem tágított, nem érte be egy szidással, megérezte az ártatlanszagot. Arcán sátáni kéjjel a fiú felé indult, nadrágján lazítva egyet. Tudta a gyerkőc, hogy ostyát akar adni, megint. Ez itt isten fasza kapjátok, nyeljétek – mondotta ilyenkor miután lekerült az atyai gatya. Könnyek csordultak ki a kis vétkes szívéből, majd megragadta erősen az aranykelyhet.
 
Vétkeztem atyám! - Semmi baj fiam, csak told le a gatyám...
 
A reverendás már harcra készen véreressel állott előtte, pontosan 13 centire, lőtávolságon belül. A gyermek felnézett isten vigyorgó szolgájára majd egy határozott mozdulattal szétütötte a pap monyóját a serleggel. Az arany leszakította tőből a szent lompost. Spriccelt a vér szanaszét rá Máriára, rá a Keresztre Feszített arcára. Apja ezt nem bocsájtja. A csípőből szentelő torkaszakadtából ordította: A KURVA ANNYÁD TE GYEREK! AFASZOM AFASZOM! Majd néhány perc múlva elájult.
 
A gyermek arcán látszólag semmi ijedség vagy meglepődés nem volt tapasztalható, sőt, hogy tutira ne kísértse őt a jövőben az ostyás lelocsolta miseborral és egy égő gyertyával felgyújtotta a fallosztalan reverendást. Micsoda égés volt…Utoljára ilyen szag Auschwitz környékén volt érezhető. A füst nyomokban mogyorót biztosan nem tartalmazott.
 
A kis fickó dolga végeztével sebesen távozott a templomból, felnőtt, egyházmentesen, hitetlen kutyaként, végül buzi lett és egy faszba fulladt.A templomba érkezők csodálkoztak jézus vérző szobrán, még az RTL is kijött, igazi szenzáció volt. A szénné égett szolgát pedig elfújta a szél, lelkét a pokol tüzébe egyenesen Szaddám álló vegyifegyverére, csontvázának darabjait a karzat alá, így végül sohasem derült ki a gyerekcsíny.

 

 

Címkék: elmebeteg

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr441093385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása