Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ma estétől HOKILÁZ!

 2009.04.24. 18:43

 

Ma este elkezdődik a Magyar Jégkorong válogatott tavaly Szapporóban drámai csatában kiharcolt A-csoportos részvétele. Mély víz ez, mély jég, ha úgy tetszik, erősebbek gyorsabbak ellenfeleink, mi vagyunk az újoncok, és mint olyanokat jól el fognak verni. Cél a tisztes helytállás, gól, gólok szerzése.
 
Élő közvetítés: itt
 
Sajnos egy valaki hiányzik a keretből. De ahogy Spiller István is mondta, születni fog olyan gól, amit semmivel sem lehet majd megmagyarázni, egy olyan gól, amit egy láthatatlan "valaki" kotor majd be a kapuba. Ocskay Gábor 6. emberként fog küzdeni a jégen.
 

A tegnapelőtt lejátszott Oroszok elleni 5-1 -es vereség némi bizalomra is adhat okot...

 
A Magyar csapaton nincs teher, már bizonyítottak azzal, hogy itt vannak. Este 8 órától pedig elkezdődik a 70 éve várt megmérettetés. Szlovákia- Magyarország A-csoportos VB mérkőzés!!! De szép kimondani… Minden tekintetet a képernyőre (sport1), már akié éppen nem a PEN-en züllik.

 

 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr911084522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása