Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

PEN-O-PEN

 2009.04.22. 17:09

 

Eljött a nagy nap. Ilyenkor lebetegedni baszki, csak egy igazi lúzer képes erre, egy igazi hulladék testű. A félévenkénti dögrovásomat pont ezen a héten kell megélnem, bassza meg. Ha most vallásos lennék, azt mondanám, hogy biztos isten ver bottal (égető torokgyíkkal) istentelen viselkedésem miatt.
 
 
 
Az ügyeletes majom ma otthonról fogja „lázasan” közvetíteni az egyetemes részegedést. Már említett esemesek formájában kapom majd az eseményeket a közvetítő suhancoktól. Izgalmas lesz hajnali háromkor egy olyan sms-t kapni, hogy:
 
Hallod, bazgem, kurva durán bevagyunk bazva az elobb elhányta a korodnt egy gyreke és valami fojton hangosna megelégedve bbazem.
 
Remélhetőleg egyértelmű üzeneteket kapok, és nem kell kimazsolázni a mámoros káoszból a mondanivalót. Ákos ne igyatok olyan sokat. Főleg, ha te még posztolni is akarsz az éjjel, vicces lesz laptopnak meg a szifon barátotoknak. Bár részegen a legjobb blogolni, lásd bejegyzéseim 30%-át.
 
Hajrá fiatalok, érezzétek az estét, én pedig lassan begyószerezem magamat és a lopott forgószékcsökevényemből fogom nézni a Magyar Liga Válogatott Milán elleni bohóckodását. Mit nem adnék egy adag PENicilinért…
 
A "hivatalos" közvetítéseken kívül Buddy is indít egy csatornát a jóságnak, egy megkötések nélküli gátlástalan fórumot.

 

 

Címkék: pen2009

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr641080354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása