Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Milk-i Way

 2009.04.01. 15:50

 

Tudtam mire számíthatok. Trailert láttam, sőt Oscar esőben pár jelenetet is, ahogy éppen vadul csókolózik Sean Penn és James Franco. Nekem ez már elég ok arra, hogy ne nézzem meg. Hogy bajom van a buzikkal? Igen, undorító férgek. A leszbikusok nem, két nő nyalhatja egymást az nem zavar, sőt. De amikor szikrázó szakállak sziluettjét kell bámulnom… nos olyankor elfog a hányinger. A kúr a barátságont sem tudtam megnézni, és akkor itt van a Tejes ember ahol aztán tényleg mindent „beleadnak”.
 
 
Forró pillanatokban bővelkedett a film
 
A történetről annyit, hogy egy meleg aktivista kálváriáját dolgozza fel, aki politikai útra vezette a másságos pereputtyát, ő lett az első magas tisztségű öltönyös közülük. Folyamatos harcot vívott a melegeket diszkrimináló törvények és politikusok ellen. Végül sikerrel jár az elnyomás ellen, és győzedelmeskedik a „demokrácia”, ám győzelme az életébe kerül. A történet egyébként megtörtént eseményeket dolgoz fel.
 
A Good Will Huntingot is jegyző Gus Van Sant rendezte, a forgatókönyvről annyit, hogy kiválóan felépítették, nem véletlenül nyerte az Oscart, összeszedett, tartalmas, „élvezetes” volt a buzulásokat leszámítva, amik főleg az elején voltak zavarók, később valamennyire hozzászokik a szem meg a gyomor. Részletesen elemzésekbe nem fogok belemenni inkább arról mesélnék, hogy nekem homofóbnak mit nyújtott a film.
 
Meredeken kezdődött, Penn olyan szinten full-ba nyomta a buzit, mint egy igazi csont köcsög. Ami az ütős kezdeteket illeti rögtön belecsaptak a levesbe, és aki egy homársággal átszőtt drámára számított azonnal megkapja a meleg löketet, forró csattanós csókok, egy kis szex utáni meztelenség, kényeztetés, simogatás, gyengéd puszik formájában. Hajszál hiányzott, hogy ne „öntsem ki” a tejet. Végül nyeltem egyet, ahogyan Sean Penn is franco szopása után és tovább figyeltem a homo folyamot.
 
 
 
Penny ellenállhatatlan volt
 
Sean Pennről pár szót. Egyszerűen hihetetlenül alakította a buzit. Zseniális volt, én, mint amatőr "tehetséges" színész nem tudnám elképzelni ( bár biztos létezik azaz összeg), hogy egy szerep kedvéért más férfiakkal csőrözzek, Penny pedig homárokat megszégyenítő természetességgel esett neki áldozatainak.
 

Íme egy kis ízelítő...

 

Feltűnik a filmben Emile Hirsch is; mint útszéli kis ribanc; aki az Into The Wild-ban alakított maradandót, Sean Penn rendezői keze alatt. Igyál Tejet kis köcsög, ne strichelj folyton! Jaj, hagyjál már te buzi!
 

 

A „megpróbáltatások” ellenére, tetszett a film, zseniális színészi alakításokkal, szerethető karakterekkel tényleg élvezhetően kibontott megírt scripttel, ami elvitt egy olyan helyre amitől irtózom és rosszullét, hányás nélkül tudott ott tartani két órán keresztül. Mindenkinek MELEGEN ajánlom. Megismerhetjük Harvey Milk életének utolsó és egyben legfontosabb állomását. Aki talán nem csak a homoszexuális társadalomnak lehet szobra, hanem minden egyes kisebbségnek, amely valaha is az elnyomás ellen küzd, küzdött. Milk a buziknak olyan, mint Martin Luther King a négereknek.
 

 

 

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr961039966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása