Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az idő kényeztető vaskarmai

 2009.03.14. 02:05

 

Te NŐ!
 
Igen, nekünk tényleg semmin sem kell aggódni, semmi dolgunk sincs. Életünk sokkalta egyszerűbb, mint a nőké ez tény. Nekünk a ráncok jól állnak, mint a jó bor idővel még karakteresebbé válunk, joggal lehetnek féltékenyek ránk. Sármunkat és ellenállhatatlanságunkat a kornak köszönhetjük ezért az idő az egyik legjobb barátunk, másik kettő egyébként a sör és a foci.
 
A nők esetében az idő a legnagyobb ellenség, mint a hervadó rózsa úgy válnak egyre fonnyadtabbá, ráncosabbá az évek múlásával. Persze a nő okos jószág, igyekszik palástolni a „szépséghibáit” egy kiló vakolattal, ugyanis tudja, hogy gyengébbik neme a testéből él, a szó nem legszorosabb értelmében.
 
Enyhén élősködő attitűdjének köszönhetően gyakorlatilag egyedül életképtelen, ragaszkodó és idegesítő természetével, őrületbe tudja kergeti a férfiakat. Ha szétnézek a közhelyek széles világában ezeket látom: a nő délelőtt elmegy shoppingolni és rengeteg pénzt költ,vég nélküli hisztik és értelmetlen besértődések nagymestere, veszekedések kiprovokálója, ráadásként hajlamosak a tampont szem előtt hagyni,  vagy a vécétartályon tárolni. És mi mindezeket szinte szó nélkül elviseljük. Lehet, hogy még sincs olyan egyszerű dolgunk?

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr951001155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása