Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beknicsuri

 2008.12.28. 17:23

Nyelv Ész
 

Mint fogalom, tárgy, egy viszonylag hétköznapi eszköz másik neve. Sokan úgy ismerik, hogy ágytál. Tehát, egy kis esti kiválasztásra alkalmas edénykéről van szó. Könnyedén megfogja a rókát, kaksit, pisit és a többi ágyba nem kívánatos teremtményt. Íme hát a nyelvújításom legújabb sziporkája, a beknicsuri. Tessék ismerkedni ezzel a csodaszép összetett szóval, jegyezzük fel a szótárunkba.

De pontosan mit is jelent ez a szó? Mindenki életében eljön majd az idő, amikor vén lesz, amikor minden egyes lépés egy kínszenvedés. A korral fokozódik az éjszakai vizelési ingereknek a száma. A WC túl messze van, szinte lehetetlen feladat az alvó rozoga testnek elbotorkálnia oda. Bár az ágyba kozmálás már legális ebben a dicső korban, mégsem ajánlatos folyton a takaró alá piszkítani. A megoldás ágy alól való. Egy tál, edény az éjszakai ürítésekhez, távolság mentes húgylerakáshoz, táncra hívó hajnali kakadal, a sötét titkok leleplezéséhez. Mindössze pár apró mozdulat, és folytatódhat az álom. Nem létezhet idős ember beknicsuri nélkül, e békés nyugodt helyszíni csurgatásokra alkalmas eszköz nélkül.

Beknicsurit az öregasszonyoknak fiatalember!

 

Címkék: nyelvelde

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr31845452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása