Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Könyvespolc

 2008.12.21. 17:31

Bukásról
 

 

Még valami a bukásról… talán rossz tankönyvekből készülsz fel folyton. Nem elég elolvasni a tartalomjegyzéket, meg bele lapozni, és főleg a borítónak nem szabad hinni. Végig kell alaposan tekinteni minden egyes lapját és megérteni annak mondanivalóját és ehhez idő kell. De a legfontosabb, hogy nyitottnak kell lennünk az új befogadásra. Felesleges ellenállni és folyton izgulni, a félelmeidtől megszabadulva vagy csak képes átmenni a vizsgán.

Emlékszel, amikor kisgyerekként anyukádhoz futottál szétárt karokkal, és ő magához ölelt szorosan. Emlékszel az érzésre? Valahogy az életben is így történnek a dolgok, és neked nem kell semmi mást tenned csak kitárnod kezeid és várni, hogy egyszer csak valaki magához öleljen.


Vajon mi lehet a könyvjelző? Egy csók, egy érintés, egy érzés?

Néha egy ölelésben benne van az egész világ, ragad meg és ne erezd el.

 

 

Címkék: idegenek

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr23835315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása