Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egészségetekre

 2008.12.17. 22:00

Doktor Öt kell!

Nem elég megnézni a vérem. Az semmi. Abból nem leszünk okosabbak. Útra hang, meg EMERI, vizelet, EKG. Ebből, ha nem áll össze egy gyilkos kórtörténet, akkor semmiből. Bárcsak lenne annyi erőm és bevállalnám ezt a masszív ötöst. Végre nyugodtan tudnék aludni, ha kiderülne, hogy nincs semmi bajom. Aminek persze annyi az esélye, mint a herélt kosok felbukkanásának Baranyában. Valószínűleg életem végéig benntartanának. Félek a rossz hírtől.

Csak egy kis szúrást fog érezni, muhahah!

Utálom a sort. Nem várok feleslegesen, majd ha a mentő visz soron kívül, majd kuka. Utálom a korházakat, főleg a lepusztult omló falú, kizárólag a meghalásra alkalmas helyeket. Belép az ember egy ilyen helyre és borzongás járja át, a reménytelenség elemi ereje, a csupasz környezet okozta lepra, elpusztítva a maradék reményt is az életben maradáshoz. Ez nem a vészhelyzet, és nem is doktor house. Nincs órákig tartó analizálás, se 5 orvos 1 beteg felett. Szarakodás van, kényszerű munka, olcsó gázsiért való napi fellépések. Beavatkozások, műhibák, tévedések. Nincsenek jó csöcsű nővérek, gondűző szépséges orvos csajszik. Szőrös, kőszívű anál intruderek vannak, gátlástalan szabdalók. Megfognak, megerőszakolnak, ha szerencséd van, haza küldenek, ha nem, a korházban rohadsz meg. Ördögi kör. Nincs pénz, nincs egészség.

Gyötrelmes kezelés, ápolandó magányos keserűség. Az alkohol a mi kötszerünk, nem kérnek érte csak tekercsenként 100-150 Ft-ot. Ha az egészséged ennyit nem ér meg akkor semmit sem.

 

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr15828874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása