Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ág-nesz

 2008.12.12. 21:31

Női agyfasz!
 

Egy  újabb unalmas este volt a barátom lábszőrét már ötvenszer befontam, a hátszőrére újabb gyöngyöket fűztem a raszta szív jegyében, mikor egyszer csak telefonhívást kaptunk a barátainktól  hogy készüljünk, mert este buli. Indult a nagy készülődés smink csini ruci, hajvasaló stb.. Csörög a telefon. Halló mondom,  halló, szia, a buli elmarad…

Ő Ágnesz és épp jól érzi magát:)

 

Ó de kár. Nem baj ekkor jöttünk rá, hogy a buli még csak most kezdődik és kulturális vizekre kezdtünk evezni. Magamhoz ragadtam csodálatos hajvasalom és a pasim kuki szőrét kivasaltam. Gondoltam újabb unalmas perceinkben elütjük az időt valamivel. Úgy terült el a pöcsén a selymes szőr, mint egy lágy lepel. Csodás színházi felvonás kezdődött ezután a színész kikandikált a függöny mögül. És előadta az ö kis monológját. Mindenki élvezte! A függöny bezárult óriási taps. Ez lett a mi színházunk. Csak pornó Oscar jár érte…

 

 Amikor csúnyát mondasz neki, fukjú bazmeg
 

Buddy, te isteni szikra! Írhatnál, hogy felbuzdultál és keresnél egy nőt, akinek van egy bozontja és ki szeretnéd vasalni. Az ismerkedés egy új formája. És ezután beindulhatna a punci szőrvasaló üzemed ahol minden nőnek szétnyitod a függönyét és belesnél oda.

 

Címkék: idegenek

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr45819711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2008.12.13. 03:09:21

No, buzdulatom nem késztet sövényirtásra, bár viszolygok még a pázsit látványától is. A kopasz aszfaltra szeretek lépni bébi:)

Maradok a mozinál és a vetítésnél:)
süti beállítások módosítása