Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Örömittas

 2008.11.22. 14:47

Magyar vagyok tehát iszom

Magyarországon halnak meg a legtöbben alkohol okozta „betegségben”. Mi egy ilyen nemzet vagyunk. Iszunk mert kell, mert jó. Így szocializálódott az ország. Ezért én sem akarok kilógni, csatlakozom a statisztikákhoz, közösséget vállalok ebben a nemzeti összefogásban. Meg amúgy is ki akarna rákban vagy agyvérzésben elpatkolni, az szesznek minden cseppjét élvezed, a sugárkezelést meg a szívrohamot már kevésbé.

Érdemes lenne megvizsgálni az okát, hogy miért iszunk ennyit itt, Európa közepén. Talán a történelmünk adhat rá magyarázatot, az évszázadokon keresztüli szenvedés, balfaszkodás, vagy csak a domborzati viszonyok, ami miatt sok a borunk. Pár éve Olaszországban dolgoztam és munka után gyakran ittunk magyarok, amit az olasz kollegák nem értettek, és furcsállták a szeszelés gyakoriságát illetve mennyiségét. Többször meg kérdezték, hogy miért iszunk ilyen sokat? Erre mit válaszoljak? Csak úgy mert jó, mert kell. De mi az, hogy kell? A napunk fénypontja volt, amikor a kurva szar meló után legurítottunk „pár” isteni hideg sört. Ez volt a mi okunk, és ez még sok százezer emberé itthon. Szar az élet szar a meló, dobjuk fel egy kis folyadékkal, hej! Viszont a nagy átlag „alkoholista” azért iszik mert az neki a boldogság, amikor részeg és nem tud magáról neki az a világ, ott érzi magát igazán jól, ezért nem is törekszik a kijózanodásra, ami egy rendkívül fájdalmas folyamat, utálom. Én nem ítélem el őket, ez is egy életforma.

 Mit gondolhat rólunk Európa? Elkönyveltek minket alkoholista országnak? Szarjál rá, inkább igyál egyet és majd jobb lesz. A világ drogozik, nekik az a mentsváruk, nem jobbak nálunk. Nálunk olcsó a pia, 1000 Ft alatt is bebaszhatsz, viszont drogtól 1000 alatt nem fogsz repülni.

Aki antialkoholista az drogozik vagy hazudós képmutatós, vagy olyan, mint a konzerv, elvan a saját levében.

 De szép lett volna Montana-ban

 

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr81782772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása