Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Le a fészbúkkal!!!

 2011.01.17. 12:22

Amit sosem fogok megnézni az a Szocial Network, már a trailer alatt kinyílt a bicska a zsebemben. Hogy lehet filmet készíteni a mocskos szarfoskula trágya fészbúkról, ráadásul egy olyan rendező csinálja aki még jó is... Ki a faszom kíváncsi pár szemüveges über kockára akik pörköltszaftos szájjal bepállott seggel nyomogatják az entert és álmodnak virtuális barátságokról mialatt az életben a kéjbordon kívül más nem okoz nekik örömet. Ráadásul egy ilyen féreg emberrel a főszerepben mint Jesse Eisenberg akit kibaszottul rühellek. Erre ezek nekik adják a golden glóbot, és akkor üljek le nézni az Oscárt ideg nélkül...hát basszátok meg.

Kiváncsi leszek hazánk mikor csinál filmet az iwiwről geci Csányival a főszerepben, ha már egyszer magyar szépség készült az amerikaiból...

A fészbúkról meg annyit, hogy le vele. Nincs rá szükség. Menjetek kocsmába helyette.

Lehet, hogy létrehozok egy anti fészbúk csoportot, fészbúkon. Majd lájkoljátok...

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr812589955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása