Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Szőrös Hermione után itt egy üdítő emlő csoda a csoffadt Linsay Lohan mellkasáról. A hölgy szintén szemünk láttára cseperedett fel és vált Paris Hilton-i korccsá, és ugyebár egy csilliárdos ismert sztár picsának mi más dolga lenne, mint állandóan partikra járni és hatalmas négerlőcsöket fogyasztani már reggelire. A mára már inkább hírhedté vált „színész” palántát elégé megtépázta az élet vasfoga (drog, alkohol, négerlőcs). Az egykoron hamvas kis diákcsínytevőből túlérett, szakadt kurva lett.
 
 
Egy kicsit elcsúszott dekoltázs, valamint párdúc bőr.
 
Egy iskolányi szeplőt sikerült testére örökölnie minek aztán külseje egy vöröses aprópöttyös párducbőrére hasonlít leginkább, ami elég ocsmány látvány. Jó persze senki sem tehet a testi fogyatékosságairól, mi nem is ezért „szeretjük” Lohan kisasszonyt, hanem inkább a kicsapongó állandóan botrányt gerjesztő cserfességért. Lássuk Mis Csoffadékot, akit 10 boroskóla után… és akkor is csak sötétben (a bőre miatt), hátulról. Sternindex* szerint: erős 6-os (+ pont a melle miatt) a 10-ből…
 
 
  
Kikandikáló Lohanbimbó
 
 
 
Gyerekműsorba mezítelen picsát, biztos a stúdió szele generálta...
 
 A sztár is ember, aludnia kell és innia, sokat.
 
*Sternindex = Egy 1-től 10-ig terjedő skála, 1 a legjobb legszúrnivalóbb istennő, 10 a legrosszabb ótvar rettenet, akiket habozás nélkül a Dunába szarnék.

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr58994405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása