Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

A fodrászom lepetézett. Nem gondolt arra a kismama kis agya, hogy Zsótikának egyszer bizony megnő a haja, és akkor már a hajvasalás sem fog segíteni rajta. Képtelen leszek emberi külsőt ölteni (eddig is nehezen ment), mostantól kezdve sötétben fogom róni az utcákat, mint a vámpírok, mint egy séróbáró vámpír.
 
 
kukucs!
 
Kedves kobakszobrászom, már van egy kislányod minek még egy, ráadásul a gazdasági válság közepén, normális vagy? Mivel fogod etetni zseléével meg waxal, uzsira pár daueros tincs, vacsira HAJAJ mit is fogsz kitalálni… várj segítek, maradt még Bözsi néni fehéres parókájából rágcsáljátok el mert hamar zsírosodik az aggastyán hagymái.
 
Elmentél és itt hagytad a káoszt a fejemen. Tudod, hogy senki más nem képes megcsinálni úgy a frizurámat, ahogyan te. Szükségem van rád, kedves tincsvadász. Pótolhatatlan ollókezű anya kurvára megnőtt Zsóti csoffadt haja! Tuti beleférne két szoptatás között egy kis vágás is nem gondolod?
 

Gyakorlatilag társasági életet nem tudok élni, nőre nem merek nézni séró báró lettem, és most nem a szó pozitív értelmében. Az ember vagyok, aki nemesen küzd az értelme csúcsán ékeskedő hajkupaci lázadókkal. Túlerőben vannak, elbukok, ha csak egy tehetséges ollókezű nem csatlakozik a harcomhoz és meg nem ment.

Igen, kb. ekkora már fenn a káosz...

 
Ja és most nincs pénzem fodrászra, szóval önzetlen segítők jelentkezését várom.

 

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr28984248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása