Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak egy kis pánik

 2009.01.08. 19:32

De gáz!

Kicsit fel van fújva a dolog, bár már jó lenne ha történne valami, nem atomrobbanásra gondolok, elég ha kialakulna egy kis háború. Unalmas itt délen, jönnek mindig a hírek, itt harcolnak, ott harcolnak, nekünk meg nem jut semmi csak a gáz, vagy talán most még az se. Ez mi? Kit érdekel a gáz, szívem szerint elzárnám a központi fűtésemet, ha tehetném, kurva meleg van, fűtés nélkül is meglennék, páran, akik jártak a régi lakásomban tudják tanúsítani meleg iránti ellenszenvemet. Jó persze, a többség fázik, kínzó mínuszok vannak, jólesik a fűtőtest. Főleg ha valaki beteg, öreg. Tőlük nem is várnám el, hogy fagyoskodjanak. A köcsög távszolgáltatással van a baj, a központi kazánnal, hogy annak is küldik a forróságot, aki nem vágyik rá, esztelenül hősugárzó barmok. Egész nap nyitva van az ablakom, hogy egyensúlyban legyen a hőmérséklet, amit a kibaszott öntöttvas radiátor folyamatosan megpróbál 100 fok fölé tornászni. Ez a pazarlás, ez a több millió köbméter pocsékba ment gáz. Ez a gáz. Globális felmelegedéshez ebben a formában járulok hozzá, ráadásul még fizetek is érte, nem keveset.

Szóval a megoldás, Calgon! Spóroljunk pár napot, senki se fűtsön és adjuk el inkább a környező országoknak jó pénzért (és nem piaci áron, mint a Szerb kis barátainknak). A bennem élő zsidó azt mondja, hogy ebből simán hasznot húzhatnánk. Vigyék a románok a gázunk dupla annyiért, fagyoskodtok vagy kiadtok pár millióval többet a +hőért, az itt a kérdés!Megy itt a pánik keltés, meg a féktelen kombinálás, közben pedig csak pár üzletember röhög jól pofán minket. Pénzről szól ez is, mind minden a világon. Ukrajna és Oroszország közösen szopatja Európát. És még talán élvezik is egy kicsit.

Baszki, zárjon be minden, gyárak, intézetek, múzeumok, színházak, sulik, mondjuk az iskoláknak amúgy sincs értelmük nyitva lenni, lövöldözéseken kívül semmi érdekes nem történik bennük. Maradjunk mindenki otthon, vágjunk fát, igyunk magas alkoholszázalékú bú felejtőket és örüljünk egymásnak!

Majd én kinyitom a gázt!

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr41866005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása