Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

BÉEL őrület

 2009.05.29. 20:32

 

Szerda este a férfilakosság zöme foci lázban égett, BÉEL gázban. Többségük sörrel fokozta az élményt, az „Alföldit” pedig átlátszó folyadékkal kényeztette. Mindezt a szaros angol vörösök és a katalán szupercsapat kedvéért. Kurvára leszartam a meccset, elmentünk pókerezni helyette és jól bebasztunk. Rég volt már, hogy ennyire nem hozott lázba egy BL döntő. Ennek oka a törött boka és a döntőben szereplő favágók névsora, illetve amíg a pályán egy aranyfaszú gyíknyál primadonna (Cé Ronáldó) kergeti a lasztit nem nézek semmiféle menkeszterest.
 
oá oá oá bántottak a nagyok anya, oá oá
 
Az angolok nem tudnak focizni, lásd angol válogatott szereplése nemzetközi versenyeken. A bajnokságuk nevetséges élén az „olajas” Cselzivel és a Vörös alkoholista ördögökkel a foci legalját képezik. Az importált külföldiek adják a technikát, a brit vörös hajú, szakállú, fanszőrű, szeplős fehér bőrű köcsögök pedig közben 10 kilométereket szántanak és közben lábakat törnek. Ez a barbár népcsoport maradjon a rögbinél és a szánalmas krikettjüknél…

Amit pedig a Cselzi művelt a Barca ellen az maga volt az antifutball, botrányos volt, és aki ezek után komálja a Cselzit az tényleg elvakult fanatikus, vagy csak mérhetetlenül igénytelen és nem szereti a focit. Az ex-rabszolga Drogba meccs végi kirohanása pedig megerősítette majomkenyérfáról való származását. Az ilyennek pályán helye nincs. Bár a Menkeszter valamelyest „színesebb” csapat a kékeknél, azonban szerda este Cselzihez hasonló hullagyalázásban volt része. Helyrebillent végre a világ rendje. Apró üröm az örömben, hogy nem az Interé lett végül a BÉEL trófea.
 

 

A spanyolok tudnak focizni. A labdarúgás Ibériánál kezdődik és valahol a Horn foknál végződik (az Atlanti-óceáni kókuszrágcsálók nem játszanak). Az isteni Barca a modern látványfutball zászlóshajójaként emelkedett a bevándorlókkal dúsított brit labdarúgó képzetek fölé, tündöklő álom focit varázsolva a gólra éhezők milliók szemére. Messi pedig kétségtelenül korunk legnagyobb futballistája, az ő játéka az az élmény ami miatt nézni kell a focit, persze csak akkor ha nem épp egy hulladék angol importcsapat ellen játszik!
 
Hajrá labdarúgás!

 

 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr361152122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása