Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Bizarr metamorfózison átesett teremtmény, Májkrém Dzsekszon. A srác már annyira puha volt 50 felé, hogy papírra lehetett kenni. Hiányozni fog? Nekem nem. De mi is volt valójában e remek hangú énekes? Ember, állat, ufó? Nagyjából mindhárom egyben.
 
 
Ember
 
http://exiledonline.com/wp-content/uploads/2009/06/doublemichael-jackson.jpgMájkel a Jackson klán génállományának hetedik fúziója. Tehetségével már fiatalon behozta neveltetésének költségeit. Jackson Five-ban még vidáman, stresszmentesen énekelgetett testvéreivel a mikrofonfejű csoki. Aztán az idő előrehaladtával, ahogy egyre híresebb előadóvá vált, a személyén jelentős torzulás ment végbe, érzelmi világa egy tízéves gyermek szintjére állt be. Többször esett át plasztikai műtéten külsejével való elégedetlensége miatt. Anorexiás lett, pszichológiai betegségek gyötörték, gyógyszerfüggővé vált. Az ex-fekete pop legenda elindult lefelé a lejtőn.
 
 
Állat
  
http://www.funny-potato.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/michael-jackson.jpg
Testén egy vitiligo nevű betegség jelent meg a műtétek következményeként, ám öröm az ürömben, hogy így végül teljesülhetett egy nagy álma, hogy legyen fehéren világító répája. A plasztikai műtétek hatására szépen lassan oszlásnak indult az aranytorkú Májkel. Elméje megzavarodott, klóros agykárosodást szenvedett minek aztán szélsőséges szexuális aberráltság lett úrrá rajta. A mesék világában élő Jacko kisfiúk után mutatott érdeklődést. Pedofíliájának szobrot emelvén megalapította Neverlandet, ahol aztán számolatlanul majszolta a gyerkőc péniszt. Kétszer vádolták meg kiskorúak megrontásával - ám csodával határos módon mindkétszer megúszta. Két hobbija volt: az adakozás és a molesztált kiskorú szüleinek elhallgatatása. Ennek fényében pénzének tetemes részét e két passziójára költötte. Többször hívta fel magára a figyelmet szélsőséges viselkedésével, egyszer gyermekét az ablakon kilógatva mutogatta a sajtónak (csecsemőmentős játék). Az utóbbi évekre külseje és személye teljesen eltorzult, testrészeit többször elhagyta, orrát rendszeresen magához szippantotta földünk gravitációja.
 
 
Ufó
 
http://www.aliencelebrities.com/aliens/michael_jackson_alien.jpgA világ, és közvetlen környezet megelégelte a félévszázadnyi csapást, és úgy döntött cselekszik. A hajdani csoki gyerekből 2009-re egy oszló, rajzfilmszerető pedofil múmia lett, egy hátborzongató ufó és ezzel metamorfózisának utolsó szakaszába ért, amit már „családja” sem tudott elviselni. Így (közös megegyezésre) a világ elhatározta, hogy májkelt Oslóba száműzik. Összetörték a szívét, amihez azért nem kellett nagy erőt kifejteni. A híres énekes-gyermekrajongó elment. Mint kiderült halálát később gyilkossággá minősítették, ám valahogy senkit sem érdekelt a tettes kiléte, mivel mindenki úgy gondolta szívességet tett a világnak azzal, hogy véget vetett egy szörny ténykedésének. Emberi nagyságát sosem feledjük, Michael Jackson annyit jótékonykodott, hogy még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, mint a legjótékonyabb híresség a világon. Viszont állati énjét és zord külsejét minél hamarabb el kell felejtenünk, és bármennyire is jók a zenéi, nem hiányzik Májkel, és nem érzem úgy, hogy bármivel is kevesebb lenne a világ nélküle. Sőt azt érzem, hogy egy féregtől menekült meg, mert egy embert a tettei minősítenek és nála több volt a negatív, mint pozitív kép. (Legalábbis amit a média bemutatott róla.)
 
 
Valójában még nem halt meg, ma is köztünk él.
 
Májkel mára már csatlakozott elő zenekarához, Zámbó Jimmyhez Oszlóban. Béke veletek.
 

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr131454139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása