Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pokolból

 2009.05.12. 14:48

 
Ha létezik pokol azt úgy képzelem el, hogy Kiszel tünde arcát a retinámba égetik, közben Falusi Mariann bugyijából kell romlott gombapaprikást lakmároznom csirkelábból készült kanállal. Majd kihányom a darabos páladékot egyenesen Michelle Wild hatalmasra tágított vaginájába, aki egyik kezével gyengéden átkarol és leharapja a fülcimpám, a másik kezével pedig óriáspókokat dug a seggembe. Hasamra fektetnek és a Vad kisasszony a hátamra üríti hüvelyének tartalmát az évek alatt felgyülemlett ondókészletével együtt. Kisvártatva Gábor Zsazsa ül rám egy száll tangában és teríti szét testemen aszott mellével a szaftot.
 
Ezek után körbe vollpackoznak és ezer évig állni hagynak, szemeimet kiékelik és egyenesen Kiszel Tünde mezítelen alakjára fókuszálják, aki százévenként ráül a fejemre és belefingik a számba. Miután letelt az ezer év, kibontanak, lekaparják rólam a megerjedt ivaros okádékot, amit magas lángon Győzike hasazsírjában kisütnek, majd megetetik velem. Végül egy hatalmas üstbe tesznek, amit teledobálnak kockázott pénisszel és csirke szemmel, majd feltöltik hurkalével és porhanyósra főznek. Miután elkészültem Szaddam és Hitler jóízűen elfogyaszt, majd kiszarnak s én újra feltámadok, újra jön Kiszel és Falusi… az újabb ördögi kör. És ez így fog menni örökön örökké…

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr711117210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csortos Szabolcs (törölt) 2009.05.12. 15:16:35

mindig gondoltam h. nem vagy normális most már 100... (:

gzidqm 2009.05.14. 20:27:21

nem tudtam hogy hányjak vagy röhögjek
süti beállítások módosítása