Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Kivetkőző Sztrárság!
 
Volt az ominózus eset, amikor a 2004-es Super Bowl félidejében az „Oslo-ban” élő Májkel Jackson testvérének Jennetnek leszakították a szügytakaróját Timberlake hathatós segítségével. Az, hogy szándékos bimbó feltárásban bűnös volt e Justin a tini bálvány mindenki döntse el maga, ő bocsánatot kért anno a világtól tettéért, bár nem nagyon szokás melltartókat csak úgy letépni, még véletlenből se főleg nem tv nézők milliói előtt, az ember ilyenkor általában ügyel minden mozdulatára, de sebaj. Mivel Amerika egy nagy só és mindig is kedvük szerint ízesítették a világot, így nehezen tudom elképzelni, hogy baleset volt ez a később igen nagy botrányba torkolló incidens, az inkább hihető, hogy csak egy kis nézettséget akart a gyönyörűséges csöcsének, és túl kicsi csillagot választott bimbója eltakarásához.
 
A 2009-es év sem indult fedetlen rügyek nélkül, ráadásul rögtön a világon az egyik legnézettebb eseményen debütált a csupaszság. Az isteni hangú néger barbit alaposan megtáncoltatták, minek következtében enyhén elmozdult a ruhaköltemény kis testén. Hogy melltartó milyen formában volt jelen a kollekciónál nem tudom, vagy átlátszó kosarakat tartalmazhatott a vért, vagy egyszerűen nem fért már alá plusz szövet és nem volt más rajta csak az ünneplős gúnya. Íme a trónkövetelő bimbó, a terebélyes csülkű Beyoncé és „huge” Jackman jóvoltából.
 
 
A csoki emlőst kipörgette a rozsomák a ruhájából, és hála a digitális kor vívmányainak a megapixelek megörökítették az odakozmált cumisüveg véget. Nekem személy szerint a negyeddolláros illetve kisebb átmérőjű szabályos körök jönnek be, apró borsónyi bimbóval. Első ránézésre az övé viszonylag csekély átmérőjű, mini pöcökkel, persze könnyen lehet, hogy csak a hűvöstől húzódott ennyire össze, ebben az esetben már nem olyan ínycsiklandozó… és nem érdekel.
 
Érdekes Jackman arckifejezése, a vadállat, szemei vajon merre járhatnak… a kislány pedig önfeledten élvezi a zenés-táncos mulatságot és közben biztosan érzi, hogy valami kilóg. Nem igazíthatja meg a ruháját hisz milliárdnyi tekintet figyeli minden mozdulatát, talán nem tűnik majd fel senkinek a suhanó csupaszság - gondolhatta… nos, nem is tűnt, végülis csak egy fotós vette észre.

 


 

 

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr81970321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása