Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Háj Brian, háj Brian!

 2009.01.12. 02:19

Zabálj dagadt, zabálj!

Nem elég, hogy csúnyának születtél, tetézed még a szemmel látható tényeket azzal, hogy testedet is elcsúfított amennyire csak lehet. Zsírral vonod be törékeny csontvázadat, izmaid és külső emberi formád elrejted a világ elöl. Faggyú uralja a felszín alatti lényedet. Bőr falaid majd szétrepednek az óriási anyag túltengéstől. Boldogtalan vagy amiért eszel, és eszel mert boldogtalan vagy. Ez egy ördögi kör. Nehéz már a tünetet kezelni, megelőzni kell az ilyen jellegű problémát. Tedd le a kolbászt és a disznósajtot, beteg leszel, egy nem kívánt rémálom lesz jutalmad. Senkinek sem fogsz kelleni, hiába jössz azzal, hogy én elfogadom magam ilyennek és mások is elfogadnak. Puff, ez a világ legkönnyebb mondata, amit a legnehezebbek alkottak, saját maguk önámítása érdekében.  

Boldog vagyok a bőrömben, így érzem magam jól. Aha, így 200 kilósan tényleg lehetnek kellemes perceid barátom. Szerinted másnak tetszenek az úszógumiijaid, Balatonba elmehetsz bálnának az tuti. A kötözött sonka csak húsvétkor kerül az asztalra, ideje korán érkeztél husi. Most komolyan, más szerinted bírja hájas valódat? Lószart.  Nyílván nem mondja a pofádba, hogy istentelenül kövér vagy. Hogy nálad tűzoltók segítséggel lehet csak hozzáférni a gyönyör forrásához!

Inkább megjátssza magát, sugallja, hogy teljesen rendben vagy, közben pedig hányinger környékezi látványodtól. Ez a valóság. Persze mindig akadnak őszinte tiszta hívők kiknek nem a test a fontos, hanem a lélek. Lásd Openstage. Ez rendben is van, de istenem, kinek kell az a lélek, aminek egy disznó a gazdateste.

Nem baj ha bűn ronda vagy, testednek nem kell lehajtott fejjel követnie

Miért kell hazudni? Talán mert könnyebb elterelni a figyelmet a valós problémákról, arról, hogy mocskosul dagadt vagy, arról, hogy évek óta nem láttad a saját pöcsöd, vagy nőként a nemi szervedhez vezető út megtétele körülményesebb, mint átjutni egy dús növényzettel bélelt őserdőn. Arról beszélj nekem inkább kicsit, milyen a puha párnákkal bélelt holdfogyatkozást okozó picsádat kitörölni szarás után. Eléred a nyílást? Vagy otthagyod még pár évig száradni a kulát a peremvidéken? Talán nem kellett volna idáig eljutni. De ha meg már megvan a baj, háj, ne meneküljünk ilyen hamis illúziókeltő mondatok mögé, a maszkolás hasznos dolog a Photoshopban, de a valóságban nagy geciség, egy bug.                                                                                                        Hogy megy a canga kistáska?

 

Mi a toszma rágcsálók?

Rohadt szar az életed így, hulladék, annyit ér, mint egy tál zsír. Ismerd be, hogy boldogtalan vagy, kérjél segítséged és változz meg. Mindig van remény, mindenhonnan lehet kiút, bármennyire is súlyos a probléma. Vigasztalódj, hisz nem vagy egyedül, az egész világ szenved a túlsúlytól. Elhízott társadalmak korát éljük. De neked nem kell csatlakozni ehhez a globális mozgalomhoz. Légy vékony, sportos lázadó, kerüld a molettek világát, kerüld a kalapos sofőröket az utakon. Mindig igyál alkoholt, és sose mond azt egy zsírbüfének, hogy jól nézel ki. Jókívánságaid tartsd meg magadnak, szükséged lesz még rájuk életed folyamán.

Nem ez a megoldás!

Egészségesen élni nem olyan rossz ám. Nem döglesz meg egy kis lépcsőzéstől, újra élvezheted halálfélelem nélkül a szexet, újra megpillanthatod a kelő jampit a reggeli napsugarak mosolygó fényében. Nem törik több szék össze alattad. Véget értek a súlykorlátozások, ismét szabad lehetsz. Mindez nem ér meg egy kis szenvedést? Egy dolog, ha arcod kvázimodó farával vetekszik, de testednek még nem kell követni satnya példáját. A jó alak áldás a mai világban, sikerek záloga lehet a munkádban, a párkapcsolataidban, fejedre még mindig tudsz zacskót húzni, de széles körvonalaid lehetetlen szem elől álcázni. Vétek hát elhízni, és kimaradni minden jóból. Persze könnyű ezt mondani, az elmélet és a gyakorlat közötti hatalmas űrt pótolhatod egy rúd téli szalámival, tudom, de azzal semmit sem oldasz meg hosszútávon. Erőt merítesz a vágyaidból, megvalósítod az álmaidat azzal, hogy lerakod egy időre a szalámit, és a nehézségeket folyamatos zabálás nélkül küzdöd le. Egyszerűnek tűnik a képlet, a kezdet pokol lesz, de a végeredmény mennyei.

Jó úton haladsz kispajtás, harapj rá és fellélegezhetsz!

 

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr42872083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

graffiti_ 2009.01.12. 20:29:33

vannak beteg emberek, akik a betegségük miatt lesznek kövérek...de azt sosem értettem, hogy valaki miért eszik annyit, hogy 250 kg-ot nyomjon....nem értem, hogy miért nem fogja fel, hogy ezzel másoknak is gondot okoz, meg hát az ő egészségének sem tesz jót...én is szeretek enni, de nem viszem ennyire túlzásba...akik meg betegség és gyógyszerek miatt híznak el, azok tuti, hogy dolgoznak azon az ügyön, hogy leadhassák a felesleget...

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.01.12. 20:38:40

Nyilván elsősorban azokra gondoltam akik azért esznek mert abban lelik örömüket. Vannak genetikai betegségek amiktől kövérek lesznek, az ellen nehéz tenni. De a többség csak elhagyja magát, nem táplálkozik rendesen és neki így a fasza és ez a szar szerintem. A mohóság áldozatai, a világ szigórú elvárásainak való megfelelés során bizony sokan elkeseredésükben menekülnek a kilók mögé.

Van akinek olyanok az adottságai, bármennyit eszik sose hízik meg. Egy ideig én is ide tartoztam, de manapság már egész emberes pocakot növesztettem, eltűntek a kockáim és ez kicsit zavar:)Persze abszolút nem ez a lényeg...

graffiti_ 2009.01.12. 20:49:23

persze, egyet értek veled...meg az amcsik a sok gyorbüfés kajájukkal...nem hiszem el, hogy ennyire bejön ez nekik...én annak örülök, ha főzök valamit, meg ha egészséges, amit eszek...meg engem is zavarna, ha így néznék ki...
süti beállítások módosítása