Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Puniverzum

 2008.12.01. 17:51

A Puhatestűek világa

Alaphelyzetek egy szórakozóhelyen: vannak a barátnők, rendszerint falkában vadásznak, általában ülnek vagy állnak egy félre eső helyen, ahol belátható az egész tér. Hangosan vihorásznak a környéken látható hím tagokon. A részegebbek könnyen ismerkednek, a józanok megjátsszák, hogy részegek. Szeretik a hasonló színvonalú férficsoportosulást, különféle női eszközökkel (néhány erotikus pillantással, saját testük cirógatásával) magukra vonják a figyelmet, minek hatására a majmoknak beindul a nyálelválasztása, és cselekvésre kényszerülnek. Ezek cselekedetek széles skálán mozognak, meghatározza az egyed anyagi helyzete, illetve bódultsági állapota. (Egy hasonlat jut erről eszembe: Mennek rá, mint légy a szarra. Ne értsen félre senki, nem a női társadalmat szaroztam le, csak egy részét.)

Óvakodj a pult melletti magányos nőktől, sötét titkokat rejthetnek, általában gyerekeik vannak, vagy nemi betegek, vagy csak egyszerűen sok időt töltöttek a könyvtárban. Összegezve a leírtakat, a csábos mosolyukkal, mély dekoltázsaikkal arra sarkalják a férfi „Állatot”, hogy szaporodás céljából (általában ez a legelterjedtebb ismerkedési ok, motiváció) italt, italokat fizessen a hölgykoszorú egyes tagjainak. A külsőjükkel szinte bármit elérnek, és nem félnek használni, baromi gonoszak. Te meg bedőlsz nekik, letérdelsz eléjük és kielégíted minden egyes óhajukat. Szolgák vagyunk, imádjuk őket, de ez a mi sorsunk, nem véletlen teremtette az Úr a Nőt, a mi szemünkben szépre. Mert ha nem lennének azok, le se szarnánk őket. Hála istennek, ugye lányok?


 Én nem szereplek a képen. A valóságban szép, fiatalos, sztreccs vagyok.

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr22798254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keresztenyAkos 2008.12.01. 18:33:01

Mennyire jóképű vagy most nézem csak. Amúgy ki a lány? ;)

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2008.12.02. 11:08:49

Ő Kati, és régi szerelmem:)

Hát igen sose voltam csúnya... ez a kép a ritka kivételek egyike.
süti beállítások módosítása